2777
2789
عنوان

بلیچینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 7099 بازدید | 78 پست
چشم حتما

من یکی از دوستام چندسال دستیار دندونپزشک ،امروز زنگ زدم ازش اطلاعات گرفتم،گفت لمینت باید دندونات خیلی تراش بخوره،کامپوزیتم یه لایه نازک تراش میخوره،ولی باید مرتب نخ دندون بزنی،مسواک بزنی،چای وقهوه رنگشو عوض میکنه،اگه یه مدت بزاری دندونات رنگشون عوض میشه،پس باید دائم بزاری،ولی گفت بلیچینگ انجام بده،جرم گیری کن،رنگ دندونات ۱،۲درجه سفیدمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی از دوستام چندسال دستیار دندونپزشک ،امروز زنگ زدم ازش اطلاعات گرفتم،گفت لمینت باید دندونات خیل ...

خیلی دوست دارم یکی ک انجام داده دندونش رو ببینم واقعا چجوری میشه به عکسای تو گوگل هم اصلا نمیشه اعتماد کرد عکس لمینت رو میذارن مینویسن بلیچینگ

بچرخ و بچرخون مارو دنیا تا گیج بره آخر ما سرامون امروز که هرجوری گذشت رفت! چی فردارو خواب دیدی برامون؟

خودم نمیدونم چیکار کنم والا رو حرف بقیه هم نمیشه حساب کرد چون سلیقه ادما متفاوته بعضیا دندونشون خیلی زرده شاید بلیچینگ انجام بدن از دندون عادی ما هم زردتر باشه ولی چون از اول خودشون خیلی بهتره بیان اینجا کلی تعریف کنن

من ادمی هستم ک کلا خیلی هم حساسم دوست دارم کاری ک انجام میدم کاملا بی نقص باشه حاضرم کلی پول بدم ولی یچیز خوب دربیاد

بچرخ و بچرخون مارو دنیا تا گیج بره آخر ما سرامون امروز که هرجوری گذشت رفت! چی فردارو خواب دیدی برامون؟
خودم نمیدونم چیکار کنم والا رو حرف بقیه هم نمیشه حساب کرد چون سلیقه ادما متفاوته بعضیا دندونشون خیلی ...

منم همینطور هستم ،ولی بایچینگ عوارضی نداره ،فوقش آدم انجام میده اگه راضی نبود چیزی ازدست نداده

بله،چون باچندنفر مشورت کردم،گفتن چون مشکلت فقط رنگ دندونه،بلیچینگ کنی بهتره،چون لمینت و کامپوزیت معا ...

کِی انجام میدین؟

برادرم گفته برات انجام میدم،،ببینم کی وقت میکنه انجام بده

من اگ خدابخواد دوشنبه میرم مشاوره ببینم چی میگ.. هرکی زودتر انجام داد عکس بده😂

باشه عزیزم،حتما

سلام عزیزم 

من امروز رفتم مشاوره دکترم بهم نمونه بلیچینگ نشون داد گفت بلیچینگ زیاد دندون روشن نمیکنه بیشتر بدرد اونایی میخوره ک دندونشون با سیگار و قلیون زرد شده ولی تویی ک کلا جنس دندونت زرده هیچ تاثیری نداره  همش ی درجه روشن تر میشه ک اونم بعد هفت ماه همون ی درجه اثرشم میره خودمم نمونشو دیدم اصلا خوشم نیومد دیگ میخوام کامپوزیت کنم .

شما کی میخوای بلیچینگ کنی؟

سلام عزیزم  من امروز رفتم مشاوره دکترم بهم نمونه بلیچینگ نشون داد گفت بلیچینگ زیاد دندون روشن ...

سلام عزیزدلم ،چه خوب،ممنون ،خیلی لطف کردی که به منم اطلاع دادی پس به دردمنم نمیخوره

سلام عزیزدلم ،چه خوب،ممنون ،خیلی لطف کردی که به منم اطلاع دادی پس به دردمنم نمیخوره

خواهش میکنم گلم 

بنظرم شما هم کامپوزیت کن دیگ مطمئنیه..دندونی هم ک مشکل نداشته باشه نمیتراشن ازین بابت هم خیالت راحت به من گفت دندونم اصلا نمیتراشه