2777
2789
عنوان

دوست دارید تو مسافرت برید مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲ سال ۴ ماه اومدیم خونه خودمون با اینکه اخلاقیات من رو میدون و قبل عقد هم براش توضیح دادم من درونگرا ...

کاملاا طبیعیه ولی سعی کنین مدیریت کنین که خوش بگذره بهتون چون این دوران خیلی شیرینیه واقعا. بیشتر صجبت کنین بیشتر بیرون برین بیشتر تو همچین موقعیت هایی قرار بگیرین. حتی فرضی بگید خب میخوایم بریم مسافرت چیکار کنیم و اینها

فقط شرطش اینه هر دوتون اهل رشد و تغییر باشین

بعضی ها میگن همینم که هستم

درحالیگه ادم برای خودسازی هست

باید خودموت رو بشناسیم تا بتونیم بسازیم و ادم خوبی بشیم و زندگی خودمون و دیگران رو لذت بخش کنیم

خیلی بامزه بود کارتون😅

آره من کلا خودمو اذیت نمیکنم انقدر خسته بودم هنوز سرم به بالش نرسیده بود خوابم برد 😅 

درسته اون خواب خیلی مزه داد ولی بعد مثل چی پشیمون شدم 

فکرشو بکن خونه شون قشنگ وسط دل کوه بود ، توی تابستون خنک خنک بود جوری که بخاری روشن بود ، مه همه جا رو می‌گرفت و میشد از پنجره منظره شیب کوهی که روش هستی رو تماشا کنی و لذت ببری اون وقت من خنگ کل مدت روز رو خواب بودم و هیچی ندیدم 🥴

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

کاملاا طبیعیه ولی سعی کنین مدیریت کنین که خوش بگذره بهتون چون این دوران خیلی شیرینیه واقعا. بیشتر صج ...

خوب بعصی خواست هاش واقعا برای من خیلی سخت مثلا میگه اگر فلان دوستم اومدن شهر نا دو سه روز خونه رو خالی کنیم بریم خونه مامان باباهامون که اونا بیان خونه ما خوب من واقعا خونه رو جطور بدم دست دو تا آدمی که نمیشناسم بعد از من ناراحت میشه  همینحوریش هم یکی از دوستاش هست که ماشین ما رو هی قرض میگیر میره مسافرت سر اونم چند بار بحث کردیم ولی جون ماشین خودش خیلی پافشاری نکردم 

اصلا مدل فکریش با من زمین تا آسمون فرق دار 

یا میگه بیا بریم سفر دست جمعی من گفتم اوکی حداقل با خانواده ها بریم که من باهاشون آشنا هستم میگه نه اونا سنشون بالای خوش نمیگذره با دوستام بریم خالا من دوستاشو چند بار دیدم واقعا راحت نیستم که باهاشون برم سفر 

خوب بعصی خواست هاش واقعا برای من خیلی سخت مثلا میگه اگر فلان دوستم اومدن شهر نا دو سه روز خونه رو خا ...

منم مثل شما. همین الان ممون بود حرص بخورم از پشت گوشی

کارشون منطقی نیست راستش بخوای عزیزم. اینها دیگه ربطی به برونگرایی نداره. یه تفکری داره که خوب نیست واقعا... نمیدونم. بهشون بگید چرا اینجوری فکر میکنه.. 

چقدر خوب من اصلا نمیتونم تو مهمونی راحت باشم

آدم هر چی آسون تر بگیره و زودتر خودشو با شرایط وفق بده سخت و بد نمی‌گذره هیچ ، میبینی که اتفاقا بیشتر خوش میگذره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85