2777
2789
عنوان

بلیچینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 6888 بازدید | 78 پست
سفیدیش به اندازه کامپوزیت هست؟

والله نمیدونم اونیکی تا چه حد سفیده ولی مال من خیلی معمولیه تو چشم نمیزنه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله نمیدونم اونیکی تا چه حد سفیده ولی مال من خیلی معمولیه تو چشم نمیزنه.

یعنی کسی ببینه اصلا متوجه نمیشه ک درست کردی؟نمیتونین فقط از دندونتون ی عکس بدین؟

بچرخ و بچرخون مارو دنیا تا گیج بره آخر ما سرامون امروز که هرجوری گذشت رفت! چی فردارو خواب دیدی برامون؟
یعنی کسی ببینه اصلا متوجه نمیشه ک درست کردی؟نمیتونین فقط از دندونتون ی عکس بدین؟

خیلی دندونای ردیف و قشنگ داریم بذاریمشم تو سایت! به چه کارایی آدمو وادار میکنید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
خیلی دندونای ردیف و قشنگ داریم بذاریمشم تو سایت! به چه کارایی آدمو وادار میکنید.

وادارتون نکردم ک عزیزم گفتم اگ میتونین بذارین

ممنون

بچرخ و بچرخون مارو دنیا تا گیج بره آخر ما سرامون امروز که هرجوری گذشت رفت! چی فردارو خواب دیدی برامون؟
اره منم همینطور،براهمین گفتم بیام اینجا ببینم کسی انجام داده،راضی بوده

گلم اگ شما انجام دادین نتیجه رو به من میگین؟

به من گفتن روی دندون اونم خیلی کم

نمیدونم والا من ک تلفنی صحبت کردم اینجوری گفتن بهم دوشنبه میخوام برم مشاوره ببینم چی میشه