2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی میدونه جواب بده، در مورد بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 120 پست
بچچم خارج رحمی بود، شب همون جا نامه سقط فوری داد و شوهرم هیچوقت نتونست با خودش کنار بیاد، هنوز باور ...

ولش کن شوهرتو خودتو اذیت نکن به شوهرت بگو برو یزره تو گوشی مقاله بخون در مورد خارج رحمی

شوهرت پارانویا داره؟ دختر تو داری خودتو داغون میکنی چیه این فکر و خیالا  بقران دو تا سقط کردم ...

ممیدونم نمیشه به اون اینطوری گفتم چون دلم رو شکست 😑

خودم اومدم درستش کنم بدتر کردم🥲

این پارانویا که گفتی یعنی چی

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرره استرس که واقعا به خاطر همون دارم وگرنه آمادگی بارداری رو هیچ کدوممون نداشتیم، اما واسه توضیح قب ...

احتمالا چون شرایط نداشتین اون موقع همسرت از بارداری ناراحت شده بعد که سقط شده احساس گناه داشته واسه همین باور نمیکرده

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
ولش کن شوهرتو خودتو اذیت نکن به شوهرت بگو برو یزره تو گوشی مقاله بخون در مورد خارج رحمی

رففته ولی خب شوک بود دیگه نمیخواست باور کنه چون اون موقع عاشق بچه بود الان من میخواستم اون دیگه نمیخواست، چون سر قبلی خیلی خودش رو منو اذیت کرد گفت دیگه نمیخوام با کلی حرف راضی شد این ماه دوتا اقدام داشته باشیم الانم باز من گفتم میترسم امید بسته باشه باز بخوره تو ذوقش، بگه من که گفتم بچه نمیخوام تو اصرار کردی و امیدوارم کردی حالا میگی اشتباه شده

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
احتمالا چون شرایط نداشتین اون موقع همسرت از بارداری ناراحت شده بعد که سقط شده احساس گناه داشته واسه ...

ااون موقع سقط قبلی شرایط داشتیم، و بابت بارداری اولم سر از پا نمیشناخت،  الان شرایطشو نداریم

بدبین و شکاک و ... بودن

نهه اصلا شکاک نیست اصلا همیشه دیدش مثبته ، باز اون همش سر قبلی که من بچه نمیخواستم به من میگفت تو به خدا بد بینی و نا شکری

اگر هزارتا چیز در مورد من ببینه شک به دلش نمیاره اما واسه بچه خیلی عذابم داد، خودم میدونم مشکلش چیه، شوهر من شخصیت ضعیفی داره در مورد مشکلات، در برابر سختی ها شکننده اس و اصلا پشتوانه نیست، فوق العاده احساسی و ضعیفه، دیگه فکر کن اگه مامان من یه شب حالش بد بشه دست و پاشو گم میکنه و همش به من میگه چرا موظب مامانت نیستی 

خانوادشم چون میدونن از نظر احساسی و مشکلات ضعیف عمل میکنه هیچی رو بهش نمیگن

نهه اصلا شکاک نیست اصلا همیشه دیدش مثبته ، باز اون همش سر قبلی که من بچه نمیخواستم به من میگفت تو به ...

ان شاالله ک بارداری 

استرس بذار کنار برو بیبی چک بزن و یه ازمایش بده خیال خودتو راحت کن

...
نهه اصلا شکاک نیست اصلا همیشه دیدش مثبته ، باز اون همش سر قبلی که من بچه نمیخواستم به من میگفت تو به ...

خب متوجه شدم... بنده خدا ببرش مشاوره استرس‌ش بالاست، انشالله که باردار باشی، درخصوص سونو واژینال اگه به خونریزی میفتی نرو پس همون آزمایش را بده

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
خب متوجه شدم... بنده خدا ببرش مشاوره استرس‌ش بالاست، انشالله که باردار باشی، درخصوص سونو واژینال اگه ...

متتاسفانه نمیاد در مورد مشاوره مقاومت میکنه

آره میرم آزمایش میدم

متتاسفانه نمیاد در مورد مشاوره مقاومت میکنه آره میرم آزمایش میدم

دور از جون من مامانم که فوت کرد بعد از اون تا یه اتفاقی میفته چنان استرس و تپش قلب میگیرم بعدم گیج خواب میشم گفتن به خاطر استرس بعد حادثه هست که درمان نشده البته به مرور اینطور شدم و حالا داره به مرور بهتر میشه.... انشالله خیره و هر چی خدا صلاح بدونه پیش میاد

دور از جون من مامانم که فوت کرد بعد از اون تا یه اتفاقی میفته چنان استرس و تپش قلب میگیرم بعدم گیج خ ...

مممنونم عزیزم خدا مامانت رو رحمت کنه، روحش شاد

مممنونم عزیزم خدا مامانت رو رحمت کنه، روحش شاد

ممنون عزیزم سلامت باشین

یععنی برا شما هم بعد بی بی مثبت باز بی بی منفی شد و باردار بودید؟ من وقتی بیبی اولمو به دارو خونه نش ...

آره بی بی منفی شد حتی آز منفی شد دوره بعدش که موعودپری بودنشدم رفتم بیبی زدم مثبت شد رفتم سونوگفت خانوم هفت هفتو۶روزته

ی صلوات برام بفرستین ممنون خداحاجت دلتونوبده😍😘🙏🙏
ییعنی میگی اون یکی خراب بوده، و دومی که مدیکوره سالم بوده؟ یعنی باردار نیستم، ازین که نباشم یا باشم ...

حالا بعدموعوداکه عقب زدی بروآز خیالت راحت شه

ی صلوات برام بفرستین ممنون خداحاجت دلتونوبده😍😘🙏🙏