2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

عذاب وجدان گرفتی؟

مشکلی داشت بچه؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

منم بعد از ۵ روز سونو شکمی دادم گفتن بقایا نداری ولی در کمال تعجب فردا شبش که رفته بودم پارک جنگلی یهو درد شدیدی بهم دست داد که میخواستم زمینو چنگ بزنم دقیقا به دردی مشابه همون شبی که قرص استفاده کرده بودم

حالت دفع و ادرار بهم دست داد که دیدم به بافت نسبتا بزرگی دفع شد .منم خیالم راحت شد که دیگه هیچی نمونده. گذشت و یک ماه بعدش پریود شدم .از لحاظ تایمی تعداد روزهای پریودم عین قبل بود اما رنگ پریودم مثل گذشته قرمز نیست و قهوه ای هست . سه ماهه مرتب پریود میشم . اما امشب بعد از چند ماه دوباره همون درد سراغم اومده و دارم زمینو چنگ میزنم .تنهام. چرا باز اینجوری شدم . یعنی بقایا دارم؟