2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی میدونه جواب بده، در مورد بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 120 پست
عجب شوهری داری؟ چقد درس خونده؟ مگه بارداری خارج رحمی رو میشه نگه داشت اخه  یعنی چی ک تو مقصری ...

آرره استرس که واقعا به خاطر همون دارم وگرنه آمادگی بارداری رو هیچ کدوممون نداشتیم، اما واسه توضیح قبلی بردمش دکتر براش توضیح داد اما بازم تو فاز خودش بود، باور میکنی سر سقط قبلیم دو روز تو اتاق تاریک خوابیده بود، بیرون نمیومد و گریه میکرد؟ باور میکنید ده روز تو شوک بود و با من حرف نمیزد؟ باور میکنید هنوز بر این اعتقاده که بچمون خارج رحمی نبوده و میشده نگهش داری ولی دکتر دقت نکرده، اوو ، درست میگی من بخاطر اون الان استرس دارم، دیشب گفتم اگه من اهل انداختن بچه بودم همینم با مشکلاتی که داریم بهت نمیگفتمو مبنداختم چاره اش خوردن یکم جوشونده زرشک یا دم نوش زعفرون بود، الان باور میکنی میترسم فکر کنه چون دلمو با حرف دیشبش شکسته ، وقتی خواب بوده من واقعا همچین کاری کردم؟ الان سختمه براش توضیح بدم که چطوری مثبت بوده تستم اما الان منفیه، هرچند برا خودمم سخته

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
ییعنی میگی اون یکی خراب بوده، و دومی که مدیکوره سالم بوده؟ یعنی باردار نیستم، ازین که نباشم یا باشم ...

منم یک ماه ۴ روز عقب انداختم و مارک روژان سه تا زدم هر سه تا هاله روشن مینداخت و پریود شدم اما ماه بعدش سه روز ب موعد مدیکور زدم درجا پرر رنگ شد و باردار بودم 

خطا توی بیبی چک زیااده 

الانم فقط زمان مشخص میکنه ک بارداری یا نه ولی احتمال زیااااد باردار نیسی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک عدد زن با هفت تا بی بی چک هاله دار مثبت

و یک آزمایش بتای نزدیک مثبت 

اما بدون بچه هستم 😑😑 تا وقتی صدای قلبشو نشنیدی به هیچی دل نبند عزیزم

من پدرم در اومد از بس ازین علآئم تو بدترم داشتم ولی خبری نبود

سلام با اجازه استارتر میگم دوستان شما وقتی اقدام کردین نزدیک پریودیتون درد هم داشتین ؟ من فردا موعدم ...

منن خودمم درد پهلو دارم ولی به نظرم تست نزن بزار چند روز بگذره مثل من نخوره تو ذوقت

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
عزیزم من فقط یه چیزی میدونم که جواب های منفی بی بی چکا شاید غلط باشه اما جواب های مثبتش ۹۹٪مثبته انش ...

مممنون عزیزم از دلداریت ایشالا که خیره اگه فردا عقب بندازم و پریود نشم میرم تست خون میدم، اون دیگه دقیقه

االان یعنی به نظر شما من باردار ممکنه باشم یا نباشم ؟ یعنی هم دو تا دارو خونه هم دکتر زنان هم تغذیه ...

انشالله که بارداری من دو تا بی بی زدم اولی پررنگ تر از دومی بود همون موقع رفتم دکتر سونو واژینال گفت ساک بارداری مشخصه، از رابطه منجر به بارداریم 20 روز گذشته بود و سه رو از موعد گذشته بود، دیگه آزمایش ندادم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
نمیخاد بارداری شیمیایی رو برا شوهرت توضیح بدی بدتر اعصابتو خورد میکنه فعلا برو یه بی بی چک دیگه بزن ...

آرره اینم خوبه اما باور میکنی خودمم، میترسم بیبی چک دیگه بزنم

مممنون عزیزم از دلداریت ایشالا که خیره اگه فردا عقب بندازم و پریود نشم میرم تست خون میدم، اون دیگه د ...

شما که یه سقط داشتی برو سونو واژینال که یه وقت دوباره خارج رحمی نباشه خدای نکرده، آخه تو خارج رحمی بی بی چک ممکنه خطا کنه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
منم یک ماه ۴ روز عقب انداختم و مارک روژان سه تا زدم هر سه تا هاله روشن مینداخت و پریود شدم اما ماه ب ...

🥺🥺

هاله من روشن نبود تقریبا واضح بود ولی بازم عب نداره هرچی صلاح خداست من راضی ام

آرره استرس که واقعا به خاطر همون دارم وگرنه آمادگی بارداری رو هیچ کدوممون نداشتیم، اما واسه توضیح قب ...

شوهرت پارانویا داره؟

دختر تو داری خودتو داغون میکنی چیه این فکر و خیالا 

بقران دو تا سقط کردم اگه یکی اینطوریم میکرد صد درصد الان مرده بودم 

سقط خیلی سخته مخصوصا برا کسی ک بچه اولشه و بچه نداره 😞

کاش نگفته بودی بش

ولی الان فقط بی بی چکا رو نشونش بده بگو خودتم نمیدونی چرا اینجوری شدن 

حرفی از بارداری شیمیایی نزن

خیالتم تخت با زرشک و زعفرون هیچکس نمیتوته سقط کنه 😅

من دو تا سقط کردم با قرص و مردم و زنده شدم 

...
من یک عدد زن با هفت تا بی بی چک هاله دار مثبت و یک آزمایش بتای نزدیک مثبت  اما بدون بچه هستم ...

ددرست میگی خودمم قصد داشتم تا صدای قلبشو نشنیدم اصلا رو نکنم سر شوخیای شوهرمو احتیاط بهش گفتم فقط، کاش نمیگفتم وگرنه برا خودم میشد توکل میکردم به خدا، نمیشد هم باز راضی بودم به رضای خودش

چرا دکتر نامه سقط داد به چه علت

بچچم خارج رحمی بود، شب همون جا نامه سقط فوری داد و شوهرم هیچوقت نتونست با خودش کنار بیاد، هنوز باور نکرده و هیچ اطلاعاتی نداشته مجبور شد زیر برگه سقط رو امضا کنه، الان همش فکر میکنه حتما دکتر اشتباه کرده

ددرست میگی خودمم قصد داشتم تا صدای قلبشو نشنیدم اصلا رو نکنم سر شوخیای شوهرمو احتیاط بهش گفتم فقط، ک ...

من اینجور موقع ها که شک میکردم باردار باشم به شوهرم میکفتم نزن شاید باردار باشم تو هم انشالله باردار باشی ولی اگه نبودی از این به بعد نگو باردارم بگو شاید باردار شده باشم نزن شکمم

شما که یه سقط داشتی برو سونو واژینال که یه وقت دوباره خارج رحمی نباشه خدای نکرده، آخه تو خارج رحمی ب ...

دککترمم همینو گفت، گفت هفته دیگه برو واژینال اما من میترسم چون دفه پیش هروقت میرفتم واژینال به خونریزی میفتادم