2777
2789

یعنی بالاخره شد که تاپیک بزنم بگم حالش خوبه خدا رو شکر 

می‌دونم خیلیا پیگیر بودن اینجا رو زدم بیان ببینن

این اشتباهات چه بلایی که سر روان من نیاورد 

ولی خدارو شکر جواب سونو آزمایشهاش همه خوب بود وازمایش آخرشم منفی شد .ومن تصمیم گرفتم دیگه تکرار نکنم بسپارم به خدا 

با امید خدا عازم مشهدم ودعاگوی همتون 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

خدا رو صد هزار مرتبه شکر که حال گل دخترت خوبه برات از خدا سلامتی خواستم و حمد خوندم عزیزم یه تاپیک ازت خوندم برای سال ۱۴۰۰ که بچت کلاس اول بود و هیچی یاد نمیگرفت من الان تو اون شرایطم پسرم درست نمیتونه یاد بگیره دارم روانی میشم مغزم دیگه درد گرفته شما چیکار کردی کی یاد گرفت؟تکرار پایه نخورد اول ابتدائی؟

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

خدا رو صد هزار مرتبه شکر که حال گل دخترت خوبه برات از خدا سلامتی خواستم و حمد خوندم عزیزم یه تاپیک ا ...

سلام عزیزم 

دخترم خدارو شکر الان درسش خوبه تقریبا 

دو سال اول خیلی سخت بود 

مخصوصا اول که کرونا هم بود نصف ونیمه می‌رفت مدرسه 

ولی خوب قبول شد و دوم هم ضعیف بود 

شفایش از اولم  خوب بود  ولی کتبی هنوز تو امتحان کتبی مشکل داره ولی نه به اون شدت اوایل،

یعنی باید زیاد باهاش کار میکردم تا سوم یکم خودش راه افتاد 

الآنم پنجمه من الان هیچ درسی جز ریاضی باهاش کار نمیکنم وریاضی هم همون لحظه میبینم یاد میگیره ومیتونه بیان کنه ولی موقع امتحان کتبی ضعیف عمل می‌کنه  و بی دقته.

بقیه درساهام همینه شفایی کاملا جواب میده کتبی بی دقتی می‌کنه،با این که همه  رو بلده ولی باز به خاطر بی دقتی چندتا اشتباه داره و همیشه نمره امتحان کتبیهاش خوب هست ،

دست خطش از اول بد بود هنوزم بد هست .

ریاضی هم اگر ببرش پای تخته و کم کم راهنمایش کنه معلم چیزی جا نذاره خوبه ولی کتبی به خاطر بی دقتی ضعیفه.

کلا تا دوم خیلی سخت بود سوم متوسط شد و چهارم دیگه خودش راه افتاد.الانم جز متوسط های کلاسش هست .

نه خیلی خوب نه خیلی بد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رو صد هزار مرتبه شکر که حال گل دخترت خوبه برات از خدا سلامتی خواستم و حمد خوندم عزیزم یه تاپیک ا ...

راستشم من خودمم زیاد بهش الان دیگه سخت نمی‌گیرم و آنچنان کار نمیکنم درسهاهارو باهاش امسال که اصلا کار نکردم   ،ولی خب از پس خودش برمیاد،اگر بخوام مثل مادرای دیگه همش بالا سرش باشم می‌دونم خیلی بهتر از اینا میشه  

ولی خب دیگه حوصله واعصاب ندارم همین نمره های قبولی هم برام کافی 

منم اوایل اصلا امیدی نداشتم ولی راه افتاد کم کم بچه شما هم راه میفته نگران نباش