2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی میدونه جواب بده، در مورد بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 120 پست
آره بی بی منفی شد حتی آز منفی شد دوره بعدش که موعودپری بودنشدم رفتم بیبی زدم مثبت شد رفتم سونوگفت خا ...

آخخی خدا حفظش کنه برات دعا کن برام

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
حالا بعدموعوداکه عقب زدی بروآز خیالت راحت شه

بهه نظرم امروز که یه روز مونده به موعدم برم آزمایش، اگر منفی بود و  عقب انداختم همون روزی هم که دکتر گفته دوباره برم، نظرتون چیه؟

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهه نظرم امروز که یه روز مونده به موعدم برم آزمایش، اگر منفی بود و  عقب انداختم همون روزی هم که ...

نه بزارعقب انداختی برو توکلت بخداباشه

ی صلوات برام بفرستین ممنون خداحاجت دلتونوبده😍😘🙏🙏
ممنون عزیزمانشالله که هرچی خیرته برات پیش بیاد🤲🤲

مممنونم

وواقعا ؟؟؟ پس چرا یه دوستمون میگفتن مدیکور خیلی دقیقه و به اون اعتماد کن، خدایا چی کار کنم سردرگم شد ...

تو همین نی نی سایت خوندم که خیلیا ناراضی بودن

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی 
وواقعا ؟؟؟ پس چرا یه دوستمون میگفتن مدیکور خیلی دقیقه و به اون اعتماد کن، خدایا چی کار کنم سردرگم شد ...

چرا آزمایش نمیدی خیالت راحت بشه

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی 
برامنم دعاکن یه ماه ونیم اقدامم ۳ روز عقب انداختم بی بی میزنم منفی میشه

انشالله اینم هستی گلم برای حمدمیخونم🤲🤲🤲

ی صلوات برام بفرستین ممنون خداحاجت دلتونوبده😍😘🙏🙏
چرا آزمایش نمیدی خیالت راحت بشه

عززیزم آزمایش دادم منفی بود ، باردار نیستم اما چطور تست اول مثبت شد عجیبه برام