2777
2789

سلام بچه ها یه سوال؟؟؟؟

تورو خدا راهنماییم کنید چطور همچین چیزی ممکنه؟ من دوروز پیش بیبی چکم مثبت شد، عکسشو بردم پیش دو تا داروخونه نشون دادم، گفتن مثبته، حتی یکیشون گفت این بیبی چک که چند روز قبل موعد اینقدر پررنگه الان که هنوز به موعد نرسیدی بتات بالای هزاره برو آزمایش خون، دکتر زنان و دکتر تغذیه هم گفتن قطعا بارداری با بیبی چک با همین رنگ هاله 

دیشب چون شوهرم هی باهام شوخی میکرد و میزد به شکم و پهلوم مجبور شدم بهش بگم، اما چون یه سقط داشتم و منو در قبالش مقصر میدونست اول باور نکرد، و دلمو شکست، منم برای این که ثابت کنم بهش که دروغ نمیگم الان بیبی چک زدم، در کمال ناباوری بی بی چکم منفی شد، توروخدا بگین چطور میشه اولی مثبت بشه دکتر هم تایید کنه ولی دومی منفی بشه؟ 🥺🥺

الان رو کدومش حساب کنم رو دقت اولی یا دومی؟ مگه میشه مثبت باشه بعد منفی شه آخه؟؟؟

جواب شوهرمو چی بدم؟ دیشب کلی ناراحت شدم ازش که باورم نکرد، الان فکر میکنه من میخواستم بازیش بدم، توروخدا جواب بدین دلم داره دیوونه میشه، نمیدونم مثبت اول رو باور کنم یا منفی دوم؟؟؟

میترسم شوهرم فکر کنه بهش دروغ گفتم

خدایا چرا با من اینطوری میکنی ؟

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

بچه ها لطفا اگه کسی میدونه جوابمو بده ، عکس بیبی چک رو دارم ولی متاسفانه نمیدونم چرا اینجا آپلود نمیشه که بزارم

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز از موعدت گذشته ؟ برو از خون

ععزیزم سه روز مونده به موعدم بی بی چکم مثبت شد، الان یک روز مونده به موعدم منفی شد، چه طور میشه همچین چیزی؟ دکتر گفته اگه سه روز عقب انداختی بعد برو آزمایش دارم دق میکنم به شوهرم چی بگم الان به کدوم بی بی چک اعتماد کنم؟

ععزیزم سه روز مونده به موعدم بی بی چکم مثبت شد، الان یک روز مونده به موعدم منفی شد، چه طور میشه همچی ...

مارک بی بی چکت که مثبت شدچی بود

ی صلوات برام بفرستین ممنون خداحاجت دلتونوبده😍😘🙏🙏
مارک بیبی چکا چی بوده اولی بعدچنددیقه مثبت شد ؟امپولی چیزی نزدی

ممارک اولی که مثبت شد ویترو تک که زیر یک دقیقه مثبت شد، هاله انداخت هاله روشن اما کاملا قابل دید، مارک دومی مدیکور که امروز زدم و منفی شد

ممارک اولی که مثبت شد ویترو تک که زیر یک دقیقه مثبت شد، هاله انداخت هاله روشن اما کاملا قابل دید، ما ...

ادرار غلیظ زدی 

ی صلوات برام بفرستین ممنون خداحاجت دلتونوبده😍😘🙏🙏
مارک بیبی چکا چی بوده اولی بعدچنددیقه مثبت شد ؟امپولی چیزی نزدی

نهه آمپول نزدم

ععزیزم سه روز مونده به موعدم بی بی چکم مثبت شد، الان یک روز مونده به موعدم منفی شد، چه طور میشه همچی ...

داری هنوز؟ 

پاشو یکی بزن 

بعدم امید خدا ری نشی 

ولی کلا همیشه بذار بعد از موعدت بزن 

منم مث خودتم چشم انتظار نی نی ام

شوهرت ام  بیخود  میکنه ناراحت  باشه   بگو  تو بکار تا من  برداشت کنم

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
پاشو برو آزمایش خونه بیبی چک خیلی اوقات خطا داره

ددکتر گفت پنج شنبه برو که سه روز از دوره ات بگذره، تا پنج شنبه دق میکنم