2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی میدونه جواب بده، در مورد بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 120 پست
چرا نمیری آزمایش خون؟

چوون دکتر گفت سه روز از موعدت گذشت برو، من فردا تازه موعدمه

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علائم دیگه ای از بارداری نداری؟

خییلی ترش میکنم، و ترشحات آبکی خیس از یک هفته پیش دارم انگار که میخوام پریود شم اما نمیشم، و یه کم گرفتگی کمر، دکتر زنان گفت همینا علائم اولیشه، چون این ترشحات ده روز قبل موعدم شروع شده

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

بی بی چک همیشه خطا داره، دقیق ترینش همین مدیکور هست ولی همیشه باید بزاری بعد موعدت بزنی تا دقیق تر باشه... 

چند وقته از سقط قبلی گذشته؟؟؟ و چرا سقط شد؟ 

و بی بی چک اول و دوم را به همسرت نشون بده و حقیقت را بگو مگه با همسرت رودربایستی داری، بعدم یکم گریه کن که اگه منفی باشه چی... ما زنا بلدیم چطور سر شوهرامون شیره بمالیم 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
چوون دکتر گفت سه روز از موعدت گذشت برو، من فردا تازه موعدمه

خب برا اینکه خیال خودتو شوهرت راحت شه زودتر برو، چی میشه مگه

بعدم موعدت نبوده بیبی زدی احتمال اینکه خطا بوده خیلی زیاده. شاید مثبت الکی بوده 

برای بیبی باید ۱ هفته از موعدت بگذره

مارک بی بی چکت که مثبت شدچی بود

وویتروتک

آرره ادرار اول صبح

درحال رژیمی؟؟؟ شاید علائمت اثرات رژیم باشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

من سر پسرم بی بی زدم مثبت شد افتادم ب خونریزی بعد دوباربی بی زدم منفی شد کلا بیخیال شدم دوباره که پری عقب افتادزدم پررنگ شد رفتم سونوگفت هفت هفته ای خانوم 

ی صلوات برام بفرستین ممنون خداحاجت دلتونوبده😍😘🙏🙏
داری هنوز؟  پاشو یکی بزن  بعدم امید خدا ری نشی  ولی کلا همیشه بذار بعد از موعدت بز ...

اوون اصلا نمیخواست بچه، من میخواستم، الانم نمیترسم ازینکه ناراحت شه میترسم ازین که فکر کنه دروغ گفتم و احساسشو بازی گرفتم

داری هنوز؟  پاشو یکی بزن  بعدم امید خدا ری نشی  ولی کلا همیشه بذار بعد از موعدت بز ...

آرره بی بی چکارو دارم، عکسشم دارم ام نمیدونم چرا اینجا لود نمیشه

اون موقع دارویی آمپول چیزی نزده بودی

نهه فقط قرص آهن میخورم و مولتی ویتامین که الانم میخورم