2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی فکرکن ببین میتونی یانه پرستاری ام خیلیا آرزوشونه .

آ ه بخدا

یه دکترا کرفتم، الان با ۴۰ سال سن، از رشته انسانی دارم تجربی میخونم بخاطر علاقه ام به پرستاری. خداکنه بتونم، قبول شم. منو کمک کنین. کتاب تست جامع زیست باید بخرم، هیچ نمیدونم چکار کنم. کتابا رو دانلود کردم، از سال ۱۰ تا ۱۲ باید بخونم. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
دکترای چی؟

ایران شناسی، اونم از خارج.

جون کندم زحمت کشیدم ولی هیچی برام پرستاری نمیشه.

دوره های امداد رو رفتن و یاد گرفتم، الان دنبال کلاسای بهیاری و کمک بهیاری میگردم که امسال هم بخونم و هم اینارو یاد بگیرم. میدونم سطح پایینی دارن تو بیمارستان، ولی به عشق کار بیمارستان، حتی بهیاری رو هم انجام میدم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
شادی کاظمی خیلی خوبه . باهاش مشاوره بردار

ای به قربونت برم

خدا خیر و برکتت بده. 

الان ۲ روزه عذا گرفتم که از کجا چحوری شروع کنم.

الان از تو نت شماره شون رو پیدا میکنم ببینم چی میگن.