2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی میدونه جواب بده، در مورد بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 120 پست
الهی مثبت باشه منم چند ساله منتظرم دو روز پیش بیبی زدم‌منفی بود انشاءالله برا تو مثبت شه بیای خبر خو ...

ععجیبه برام که دوروز پیش مثبت بود، الان منفیه، چطور میشه آخه، شوهرم وقتی گفتم گفت دروغ میگی، گفتم پس این بیبیچک چی میگه گفت تو جواب سقط قبلی رو بده منم دلم شکست گفتم حلالت نمیکنم، اگر من به دلخواه خودم قبلی رو سقط کرده بودم الانم میتونستم بهت خبر ندمو برم سقطش کنم چون هنوز اولشه، آخه من پارسال یه سقط اجباری با نامه دکتر داشتم، از حرفام رفت تو فکر، امروز اومدم بی بی دوباره زدم که بهش ثابت کنم بی بی منفی شد، حالا میترسم که فکر کنه میخواستم بازیش بدم، توروخدا برام دعا کن

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی بی چک همیشه خطا داره، دقیق ترینش همین مدیکور هست ولی همیشه باید بزاری بعد موعدت بزنی تا دقیق تر ب ...

یکک سال و چند ماه از سقط قبلی گذشته، من گریه کردن بعید میدونم که بتونم اما اگه حرفی بزنه سریع عصبی میشم 

آدم با سیاستی نیستم متاسفانه، نمیدونم با این شرایط بازم برم آزمایش خون بدم یا نه؟ کاری که ما گفتین رو انجام بدم و اگر عقب انداختم بعد برم آزمایش

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
آرره بی بی چکارو دارم، عکسشم دارم ام نمیدونم چرا اینجا لود نمیشه

ن بی بی چک  جدید نداری باز تست بزنی مسلما  سومی جواب هست

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
بچه ها لطفا اگه کسی میدونه جوابمو بده ، عکس بیبی چک رو دارم ولی متاسفانه نمیدونم چرا اینجا آپلود نمی ...

برای من هم پیش اومد قبل از موعد م مثبت شد دو سه روز بعد تست دادم منفی شد دکتر گفت بارداری شیمیایی بوده. بعضی وقتا داروها هم تاثیر میزارن چون جداره ی رحم ضخیم میشه یه دفعه تو موعد پریود سطح هورمون میاد پایین

خب برا اینکه خیال خودتو شوهرت راحت شه زودتر برو، چی میشه مگه بعدم موعدت نبوده بیبی زدی احتمال اینکه ...

یعنی ممکنه مثبت کاذب بوده باشه؟ باز مثبت کاذب رو چطور برا شوهرم توضیح بدم ، سر سقط خارج رحمی که داشتم کلی براش توضیح دادم آخرشم نپذیرفت و من و دکترم رو مقصر میدونست، هنوز که هنوزه میگه تو باید بابت اون سقط به من جوابگو باشی 🥺🥺، سر سقط قبلی خیلی شوکه شد

به قول شما فردا اگه پریود نشدم میرم آزمایش

درحال رژیمی؟؟؟ شاید علائمت اثرات رژیم باشه

آآره رژیم لاغری داشتم ولی چه ربطی داره؟ دکتر رژیمم هم گفت که بیبی چکت مثبته و من دیگه نمیتونم بهت رژیم بدم و پولم رو برگردوند، جالب شد برام رژیم چطور تو تست بارداری تاثیر میزاره؟

من سر پسرم بی بی زدم مثبت شد افتادم ب خونریزی بعد دوباربی بی زدم منفی شد کلا بیخیال شدم دوباره که پر ...

یععنی برا شما هم بعد بی بی مثبت باز بی بی منفی شد و باردار بودید؟ من وقتی بیبی اولمو به دارو خونه نشون دادم گفت خانوم واسه چی میخوای دوباره بی بی بزنی، دنبال چی هستی این بیبی مثبته دیگه، برو آزمایش بده گفتم آخه من یه سقط خارج رحمی داشتم میترسم مثبت کاذب باشه، گفت نه مطمئن باش درسته، ولی من بازم بیبی چک خریدم، که منفی شد، حالا موندم کدوم رو باور کنم، 🥺

بنظرم مدیکور خطا نداره ادرارنکن چندساعت بعد یکی دیگ مدیکوربزن انشالله که مثبت بشه

ییعنی میگی اون یکی خراب بوده، و دومی که مدیکوره سالم بوده؟ یعنی باردار نیستم، ازین که نباشم یا باشم ناراحت نیستم کاش به شوهرم و مامانم نگفته بودم 😮‍💨

ن بی بی چک  جدید نداری باز تست بزنی مسلما  سومی جواب هست

ننه دیگه بی بی چک ندارم، دست و دلمم به خریدنش نمیره، اعصابم خورد شد 😵‍💫 خیلی مستاصل شدم

ننه دیگه بی بی چک ندارم، دست و دلمم به خریدنش نمیره، اعصابم خورد شد 😵‍💫 خیلی مستاصل شدم

امروز موعدته؟

من امروزم 

امیدوارم دوتامون پری نشیم

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
برای من هم پیش اومد قبل از موعد م مثبت شد دو سه روز بعد تست دادم منفی شد دکتر گفت بارداری شیمیایی بو ...

دااروی خاصی مصرف نکردم، اما باز شیمیایی رو چطور برا همسرم توضیح بدم؟ سر خارج رحمی هرچی براش توضیح میدادم باز حرف خودش رو میزد میگفت دکتر میتونسته بچه رو نجات بده نکرده

آخه میگن تو شیمیایی بتا خیلی پایینه دکتر دارو خونه به من گفت این بیبی اینقدر واضحه که شک نکن بتات بالای هزاره، قول میدم بهت 😐😐

اما دکتر هم تو سنو گفت دیواره رحمت ضخیمه

آآره رژیم لاغری داشتم ولی چه ربطی داره؟ دکتر رژیمم هم گفت که بیبی چکت مثبته و من دیگه نمیتونم بهت رژ ...

هورمونا را بهم میریزه واسه دوره پریود

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
همیشه با خودش برو دکتر،که خود دکتر براش توضیح بده

ددکتر براش توضیح داد اما نمیخواست باور کنه، تو سقط قبلی من اونو دلداری میدادم ، کار دنیا برعکسه کاش بهش نگفته بودم اما چون شوخی میکرد و میزد تو شکمم گفتم بهش که مراعات کنه مثلا 😮‍💨