2777
2789
نه .آدمن ولی خب گفتم ی آدم بهتر پیدا کن .

چرا فکر میکنی کسی که مغازه داره یا مغازه کار میکنه خوب نیست و بقیه بهترن؟ یه آدم بهتر پیدا کن‌ اصلا جمله درستی نیست

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو شوهرم 😁من رفتم معازه اش همونجا دلم رفت براش اونم بر من دلش رفت و بعد یه ماه خواستگاریم کرد

دلشاد هم که هستی😁خوشبخت بشی عزیزم❤️

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
بازم برم بنظرت

اگه ارزشش رو داره و خوشت اومده برو خب. اگه فکر میکنی اونم بهت حس داره ولی اگه اصلا محل نمیذاره نرو

ولی رفتی جوری رفتار نکن که خودتو کوچیک کنی. مثلا انگار که بی منظور میری

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

کیک یخچالی دلم هوستو کرده لعنتی خوشمزه 😋

نوش جونت بشم کاش نزدیک بودیم برات درست میکردم من استاد و عاشق کیک یخچالی ام😋😋😋

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اوفی اوفی عزیز دلی محبوب دلهایی🥰😋

مرسی دست خودم نیست خیلی خوشمزه ام😍😁