2777
2789

بخدا قصد ترسوندنتون ندارم فقط گفتم شايد شما راهكاري جلوم بزاريد بازم ممنون از كسايي كه نظر دادن تاپيك خالي نمونه و معذرت ميخوام اگه باعث ترستون شدم🙏

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم حرفم باور نميكنه طبيعي براي بقيه هم عجيب باشه 

من از چیزی تعجب نمیکنم بنظرم دنیای بزرگی هست و همه چیز توش ممکنه رخ بده فقط نظری ندارم همین 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

من ترسیدم مخصوصا اون قسمت که گفته هنوز بیداره به نظرم حتما عوض کن خونه تو آگه جن باشه چی

نه جن اينا نيست اگه جن باشه حتما اتفاقات ديگه هم داخل خونه ميوفته يا بچشم مياد يه چيزايي 

تازه هفت هشت ماهه اثاث كشي كردم😔

نه جن اينا نيست اگه جن باشه حتما اتفاقات ديگه هم داخل خونه ميوفته يا بچشم مياد يه چيزايي  تازه ...

دارویی مصرف نمیکنی توهم بیاره ؟یا اون خونه حاشیه نداره صحبتی راجبش نداشته کسی ؟ یا واقعا گشتی ببینی خونت سوراخی دری چیزی نداشته باشه از قبل ؟

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

چرا اینجور تاپیکا رو شبا می ذارین ؟

دودل بودم بگم يا نه 

نميدونستم چجوري عنوان كنم خدا شاهده قصد ترسوندن كسي نداشتم 

ممنونم 🙏❤️

قربونت