همسرم حرفم باور نميكنه طبيعي براي بقيه هم عجيب باشه
من از چیزی تعجب نمیکنم بنظرم دنیای بزرگی هست و همه چیز توش ممکنه رخ بده فقط نظری ندارم همین
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁
نه جن اينا نيست اگه جن باشه حتما اتفاقات ديگه هم داخل خونه ميوفته يا بچشم مياد يه چيزايي تازه ...
دارویی مصرف نمیکنی توهم بیاره ؟یا اون خونه حاشیه نداره صحبتی راجبش نداشته کسی ؟ یا واقعا گشتی ببینی خونت سوراخی دری چیزی نداشته باشه از قبل ؟
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁