الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی خونه خاله من قشنگ نشسته بودیم تمام بحث اختلاف ها همسایه بغلی میشنیدیم کلا تو خونه خالم بودن انگار دیوار ها ساختمان ها آبکی شدن نترس عزیزم چیزی نبست و راحت بخواب
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁
دقیقا کجا بودی که گفت هنوز بیداره؟؟؟؟ بعد اون قسمت همسایه دیوار به دیوار دارین؟؟؟؟؟
وسط پزيرايي جا انداخته بوديم همسرم كنارم خواب بود اونطرفم پسرم صداي يه اقايي بود قشنگ و واضح اين دوستاني هم كه ميگن توهم زدي خودت نشون روانپزشك اينا بده نظرشون محترمه و ناراحت نميشم ولي اين صداي آدمه يه اقا يه دختر بچه كه تابحال چندبار صداش اومده انگار از سوراخي داره نگاه ميكنه
فدات بشم كه نگرانمي خيالت راحت نميترسم فقط نگرانتم از اينه اگه واقعا تو ديد باشم شرفم كه يه باد رفته ...
ن عزیزم انشاالله ک هیچی نیست 🤭فدات بشم
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁