2777
2789
عنوان

تاپيكم انقدر ترسناك بود براتون كه فرار كردين؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1920 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😄😄😄دقیقا!!! خب بگو روز بگید حداقل دور و ورمون آدم باشه نترسیم من الان خشکم زده همه خوابن تو تاریک ...

خونه من صدا مياد شما چرا ميترسي من اينجا نميترسم اصلا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

اسی خونه خاله من قشنگ نشسته بودیم تمام بحث اختلاف ها همسایه بغلی می‌شنیدیم کلا تو خونه خالم بودن انگار دیوار ها ساختمان ها آبکی شدن نترس عزیزم چیزی نبست و راحت بخواب 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

دقیقا کجا بودی که گفت هنوز بیداره؟؟؟؟ بعد اون قسمت همسایه دیوار به دیوار دارین؟؟؟؟؟

وسط پزيرايي جا انداخته بوديم همسرم كنارم خواب بود اونطرفم پسرم صداي يه اقايي بود قشنگ و واضح اين دوستاني هم كه ميگن توهم زدي خودت نشون روانپزشك اينا بده نظرشون محترمه و ناراحت نميشم ولي اين صداي آدمه يه اقا يه دختر بچه كه تابحال چندبار صداش اومده انگار از سوراخي داره نگاه ميكنه 

ببین از اونجایی که خونتون واحدیه احتمالا همسایه بقلیتون حرف میزنه صداش میاد مصلا ممکنه پرسیده باشه ه ...

سه واحد در يك طبقه كناريمون يه زن و شوهرن روبه رويي يه خانواده چهارنفره كه دختر ندارن

طبقه بالايي يه زن و شوهر يه دختر بچن 

طبقه پايين يه خانواده چندنفره 

نميدونم واقعا شايد حق با شما باشه صداي همسايه ها باشه

ای کاش نمیخوندم وای قلبم وایساده از ترس

اون كه بايد بترسه منم گلم چرا ترسيدي واقعا معذرت ميخوام باعث ترست شدم 🙏❤️

همه جا رو بررسی کن،یادمه چند سال پیش توی روزنامه نوشته بود یه نفر توی کانال کولر اتاق خواب همسایشون ...

كانال كولر ديدم منم شك داشتم گفتم حتماااا از اونجا صداي همسايه بالايي مياد ولي الان كه هوا سرده كانال كولر بستيم 

من نميدونم چرا حس ميكنم طبقه بالايي انگار نگاه ميكنن 🥲

اسی خونه خاله من قشنگ نشسته بودیم تمام بحث اختلاف ها همسایه بغلی می‌شنیدیم کلا تو خونه خالم بودن انگ ...

فدات بشم كه نگرانمي خيالت راحت نميترسم فقط نگرانتم از اينه اگه واقعا تو ديد باشم شرفم كه يه باد رفته🤣🤣🤣🤣

خدایی‌....خودت چطو نترسیدی....من اگه بودم سر ب کوه و بیابون گذاشته بودم

اخه حس عجيبي نيست كه بترسم ديدي ادم گاهي بدنش مور مور ميشه قشنگ حس ميكنه انگار يه روحي چيزي نگاش ميكنه واي من اصلاااااا همچين حسايي ندارم 

فدات بشم كه نگرانمي خيالت راحت نميترسم فقط نگرانتم از اينه اگه واقعا تو ديد باشم شرفم كه يه باد رفته ...

ن عزیزم انشاالله ک هیچی نیست 🤭فدات بشم 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

🙏❤️💋

❤️🌸