2777
2789
عنوان

تاپيكم انقدر ترسناك بود براتون كه فرار كردين؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1919 بازدید | 85 پست

من ر عیدم ب خودم چ وضع تاپیک زدنه قبلش بگو ترسوها نخونن و درباره چیه 

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ر عیدم ب خودم چ وضع تاپیک زدنه قبلش بگو ترسوها نخونن و درباره چیه 

گلم مال الان نيستا از كجا پيدا كردي تاپبكم خوندي😂😂😂😂😂فكر كنمااا البته يه ماه پيش تاپيك زدم اگه اشتپ نكنم 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
گلم مال الان نيستا از كجا پيدا كردي تاپبكم خوندي😂😂😂😂😂فكر كنمااا البته يه ماه پيش تاپيك زدم اگه ...

نمیدونم در هر صورت ر عیدم

الان خوب سدی؟ چیکار کردی

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤
نمیدونم در هر صورت ر عیدم الان خوب سدی؟ چیکار کردی

اره بابا من بيشتر ر..يدم 

اومدم تاپيك زدم خيليا گفتن جن و فلان ايناس 😂😂😂😂يعني يه وضع بدي داشتماااا خداروشكر گذشت 

هيچ والا صدايي نمياد خيلي كم پيش مياد مثل اينكه همسايس تو اشپز خونه دوتا جاي نورمخفي هست كه داخلش خيلي خاليه انگار از اونجاس دستم بهش نميرسه برم ببينم 

تو هم نترس چيز جدي نيست عزيزم 

عزیز تو تاپیک قبلتون گفتی یه نور افتاد داخل خونه همسایه روبروییتون هم دوره وفاصلنون زیاد خواستم بگم‌پسرمن یه لیزر داره تا شعاع ۶۰۰ الی ۷۰۰ متر نور میزنه واسه نجوم استفاده میکنن و نور رو سناره میندازن 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
عزیز تو تاپیک قبلتون گفتی یه نور افتاد داخل خونه همسایه روبروییتون هم دوره وفاصلنون زیاد خواستم بگم‌ ...

چه جالب نميدونستم شايد درست ميگيد اپارتمان كناريمون يه پسر شلوغ دارن هميشه از پنجرشون آويزونه شايد كار اون بوده 

این تاپیکت برا چند ماه پیشه میدونم ولی برا اطمینان قفل در عوض میکردین و اینکه تو شیراز یه نفر لباساش در می آورد و خودش سیاه میکرد و تو خونه ها میرفت و سرقت انجام میداد و اصلا تو دوربین  نبودیا کسی نمیدیدش خیلی از مالباخته ها حس میکردن جن و پری وسیله هاشون بر میداره تا یه صابخونه گرفتش

این تاپیکت برا چند ماه پیشه میدونم ولی برا اطمینان قفل در عوض میکردین و اینکه تو شیراز یه نفر لباساش ...

گلم عوض كرديم قفل در 

واي چه وحشتناك بوده 

خداروشكر فعلا مشكلي ندارم اميدوارم باز تكرار نشه 

گلم عوض كرديم قفل در  واي چه وحشتناك بوده  خداروشكر فعلا مشكلي ندارم اميدوارم باز تكرار ...

آره طرفم حرفه ای بودا میرفته دم تالارا وامیستاده زنا که از عروسی میومدن بیرون میدیده کدوم طلا ملا بیشتر دارن دنبالشون راه میفتاده میگفته میدونستم خانما بعد مراسما طلاههشون رو دست میزارن حالا نکته جالب اینه تو قرآن هست زنها زیورآلاتشون از نامحرما پنهون کنن ببین فکر کجا رو کرده

آره طرفم حرفه ای بودا میرفته دم تالارا وامیستاده زنا که از عروسی میومدن بیرون میدیده کدوم طلا ملا بی ...

چه آدمايي پيدا ميشناااا