2777
2789
دانشگاه ازاد درس افتاده داشته باشی هم میتونی بری ولی به شرط تعهد مثلا تعهد میگی من تا فلان تاریخ مدر ...

دعا کن بتونم برم 🙏🏻😁💜

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

جدا؟ امیدوارم اینطور باشه من رشته مدنظرم هم بدون کنکوره

اره جانم دانشگاه دولتی گیر میده ولی دانشگاه ازاد میگه درس افتاده داری اول دی برو امتحان بده اگر قبول نشدی برو دانشگاه مدارکتو ببر کامل بگو دیپلمم ناقصه خودشون یه برگه میدن پر کنی برا تعهد که سال بعد باید مدرکتو کامل بیاری داخل پرونده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره جانم دانشگاه دولتی گیر میده ولی دانشگاه ازاد میگه درس افتاده داری اول دی برو امتحان بده اگر قبول ...

مرسی قشنگم 💜

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

پیگیر ثبت نام دانشگاه منظورته که باشم ؟من الان متوجه نشدم میتونم برای ورودی بهمن دانشگاه ثبت نام کن ...

بستگی داره رشته ات با کنکور باشه یا با سوابق

اگه با کنکور باشه که الان باید بری ثبت نام و یه ترم مرخصی بگیری و ورودی بهمن بری

اگه با سوابق که باید وایسی تا بهمن ثبت نام کنی

کانال تلگرام دانشگاهی که میخوای رو چک کن اونا اعلام میکنن 

سایت اموزشیارم چک کن

حالا خواستی میتونی بهم پیام بدی اون موقع ها یادت بندازم😂

میشه بگی الان دقیقا چه مراحلی رو طی کردی؟ پیش ثبت نام انجام دادی و تو سایت خود دانشگاهت اطلاعات پر ک ...

اره الان این مراحلو انجام دادم

پیام اومد ۷۲ ساعت بعد وارد سایت اموزشیار بشین

بعد از دوستم پرسیدم گفت وارد سایت که میشی خودش نوشته مراجعه کنید دانشگاه برای ادامه کارا

مطعمنید؟ من ریاضی دوازدهم رو پاس نکردم که انشالله دی ماه پاس میکنم ، میتونم واسه ورودی بهمن ،ثبت نام ...

اگه افتاده داری ترم مهر ثبت نام نمیکنن، باز برو صحبت کن باهاشون 

میتونی پاس کنی ترم بهمن بری 

اگه افتاده داری ترم مهر ثبت نام نمیکنن، باز برو صحبت کن باهاشون میتونی پاس کنی ترم بهمن بری

نه میشه رفت با تعهد من دوستم پارسال با تعهد رفت دانشگاه بیش از پنج تا درس افتاده داشت ولی رفت

بستگی داره رشته ات با کنکور باشه یا با سوابقاگه با کنکور باشه که الان باید بری ثبت نام و یه ترم مرخص ...

مرسی عزیزم 

رشته روانشناسی بدون کنکور مدنظرمه

اگه افتاده داری ترم مهر ثبت نام نمیکنن، باز برو صحبت کن باهاشون میتونی پاس کنی ترم بهمن بری

بهمن منظورمه 

مهر نمیخوام

نه میشه رفت با تعهد من دوستم پارسال با تعهد رفت دانشگاه بیش از پنج تا درس افتاده داشت ولی رفت

کدوم دانشگاه؟ من خودم کرجم داخل بخش ثبت نام، حتی با یدونه تجدید هم قبول نمیکنیم😐

کدوم دانشگاه؟ من خودم کرجم داخل بخش ثبت نام، حتی با یدونه تجدید هم قبول نمیکنیم😐

دانشگاه ازاد میگما 

جدی؟

بعد یه سوال من برگه دیپلمم گرفتم مدرسه نمیدونم به چه دلیل زده قبولی شهریور درصورتی که من قبولی خردادم  اصلا شهریور امتحان ندادم به خودشون که گفتم هم جواب درست نمیدن بهم این تاثیری داخل ثبت نام نداره؟

عه منم روانشناسی با کنکورم😂

موفق باشی گل😁💜