2777
2789
دمتتتتتتتتتتاااان گرم و درود  😑خدمت شما عرض کنم ک البته تقصیر دبیرا هم نیس 😐🌹من بارها ا ...

چی بگم عزیزم سیستم آموزشی نمیتوانم ها را بیشتر از توانایی ها یاد آور میشه مثلا میگن ریاضی رو بلد نیست و میوفته باید بره کلاس تقویتی به جاش نمیگن فرزند شما مستعد هنر و نقاشی هست براش استاد بگیرید تا پیشرفت کنه و موفق بشه 

باورت نمیشه دبیرهایی هستن که من خودم میشناسم از طریق نهضت جذب شدن و واقعا خودشون نمیتونن یه مطلب رو ...

من پدرم کارشناس نهضت سواد آموزیه آموزش و پرورشه

طرف دکترای محض ریاضیات داره ولی داره اینجا پیرمرد پیر زن درس میده 

طرف دوتا فوق داره، برق و آموزش ابتدایی ولی بازم

چند وقت پیش دبیر هویتم تعریف می‌کرد میگفت 

یکی از دوستام ک زشتش تاریخه 

بهش گفتن اگ بهت بگیم بیا زیست درس بده میدی؟ 

اگ درس نمیدی ک خدافظ شما 

اینجوریه فساد توی آموزش و پرورش 

بعدم میگن چفدر بیکاری زیاده

چون یا دارن میگن آقا برو تربیت معلم از همون اول حقوق داری(دیگ نگاه نمیکنن صلاحیت داره نداره) چون حقوق میدن از همون اول دوران دانشجویی... 

یا هم ب فکر شغلای استخدامی و مطب هستن مملکت ماهم ک کارخونه پزشک سازیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه فقط مشکل یک درس و دو درس نیست. من تو این سال اول تدریسم دارم چیزهایی میبینم که هیچوقت هضم نخواه ...

در این صورت دلخوری شما درست هست از مشاور و مدیر مدرسه کمک بخواین 

دفعه ی اول طور دیگری مشکل رو بیان کردید فرمودید چون درس من را بلد نیست نیاد 

مطمئنا از روی دلسوزی هست که این مسائل موجب ناراحتی تون میشه بچه ها رو همینطور اخلاق مدار راهنمایی کنید تا حل بشه این مشکل بچه ها معلمی که دوست دارن را کمتر اذیت میکنن و درسش رو هم میخونن موفق باشید 

آخه فقط مشکل یک درس و دو درس نیست. من تو این سال اول تدریسم دارم چیزهایی میبینم که هیچوقت هضم نخواه ...

دقیقا منم قصدم از بالا منبر رفتن همین بود😑🌹

نه تنها درس ریاضی شما

بلکه همه ی درسا:) 

یه چیزی راجب استعداد افراد وجود داره 

ب طور کلی تا اینجا ک من میدونم 46نوع استعداد کشف شده

توی مدرسه فقط دو الی 3تاش بررسی میشه و بقیه جزو آدمای باهوش ب حساب نمیان (اصلا آدم ب حساب نمیان) و این حس تحقیر ب ما میده، طرد شدن از جامعه و انفعال و یک جامعه ی منفعل و سرد و بی روح بدون هیچ ذوق و شوقی

و چیزی ک الان دارید می‌بینید 

جمع کردن شاگرد، واقعا کار سختیه

اره خیلی 

چون اطراف ما سه تا دیگم باشگاه بود باید صد درصد متمایز میشدیم ک بیان پیش ما دیگه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
کارشناسی تربیت بدنی ارشد اسیب شناسی ورزشی مدیر و مربی باشگاهم خیلی راضیم

من لاغر کردم سر استرس ینی وزنم مناسب بود قبلش 

رونام سفت بود باسنم پر بود خیلی خوب بود 

الان شل شدم

چه ورزشی باید برم هم پر شم هم سفت؟ 

مرسی ازت

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

کارشناسی پرستاری خوندم و الانم پرستارم

خداروشکر راضیم💙

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اره خیلی  چون اطراف ما سه تا دیگم باشگاه بود باید صد درصد متمایز میشدیم ک بیان پیش ما دیگه

واقعا خدا قوت بهتون 💜 

میشه لطفا درخواست دوستیم رو قبول کنین؟ چندتا سوال ازتون دارم. 

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
یه چیزی راجب استعداد افراد وجود داره  ب طور کلی تا اینجا ک من میدونم 46نوع استعداد کشف شده ...

شما خودتون‌چی میخونین خیلی از حرف زدنتون و طرز فکرتون خوشم اومده 😁😄