2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متأسفانه این روال تا ابد ادامه داره  پایه ضعیفه، چیزی نیس ک یکی دو سال گفته بشه  هر سال ...

واقعا حرفات حقه 

تاثیری ک حرفای استاد روانشناسیم رو حال و طرز صحبت من گذاشته واقعا تانژانت و کتانژانت و استاد ریاضی نزاشته من وقتی ی کتاب خوب میخونم حالم خوب میشه اما ایا وقتی یه معادله ریاضی حل میکنم حالم خوب میشه؟!

متأسفانه این روال تا ابد ادامه داره  پایه ضعیفه، چیزی نیس ک یکی دو سال گفته بشه  هر سال ...

ای کاش نمره ریاضی مستقل نباشه.

یعنی یه جوری باشه که مثلاً فقط توی معدل نهایی تاثیر داشته باشه. و فقط کسی که معدلش از یه حدی کمتر بود رد بشه.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
نه خب همون توضیح رو تکرار نمیکنم. چون از پایه ضعیفن مجبور میشم درسهای سال قبل رو مجدد یادآوری کنم که ...

چرا پایه ضعیفه؟ مگ نیروها همونایی نیستن ک آموزش و پرورش داره گزینش میکنه؟؟؟؟؟؟ 

همونان دیگ 

بعضیا واقعا اهمیتی نمیدن ب درس

بعضیام زده شدن

بعضیام احتمالا با دگرتحقیری بقیه ب این نتیجه رسیدن ک استعدادی توی ریاضی نداره در حالی ک تصور فیکی هست

دبیر های آموزش و پرورش در این حیطه ها آموزش ندیدن

ک تفکیک کنن بچه هارو

شمام خودتونو توی این سیستم فرسوده نکنین 

با عرض پوزش

نمونه بارز یک دانش آموز تنبل و پرمدعا

عزیزم !من نه دانش آموزم، نه تنبل و نه مدعیِ چیزی 

اگر دانش آموز شما درس ریاضی رو بلد نیست درست نیست که بگید نمیخونن نیان مدرسه. همکار محترم من هر دانش آموز در یک زمینه مستعد هست و خب چون ریاضی برای اکثر بچه ها سخت هست من به شما حق میدم که اذیت میشید بیشتر اما چون درک ریاضی سخته نیاد مدرسه؟جملتون زیبا نبود 

از دانش آموزی که در ریاضی مستعد هست کمک بگیرید و سایرین رو راهنمایی کنید 

موفق و موید باشید بزرگوار

چرا پایه ضعیفه؟ مگ نیروها همونایی نیستن ک آموزش و پرورش داره گزینش میکنه؟؟؟؟؟؟  همونان دیگ& ...

باورت نمیشه دبیرهایی هستن که من خودم میشناسم از طریق نهضت جذب شدن و واقعا خودشون نمیتونن یه مطلب رو بفهمم. چه برسه به اینکه بخوان به بچه تفهیم کنن.

بچه ای رو تا پایه ششم قبول کردن که اسمشم بلد نیست بنویسه. فقط میخوان آمار باسواد های کشور بالا بره

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
واقعا حرفات حقه  تاثیری ک حرفای استاد روانشناسیم رو حال و طرز صحبت من گذاشته واقعا تانژانت و ک ...

روانشناسی البته بستگی داره توی چ رِنجی باشه

یه سری مطالب روانشناسی هم هستن ک خیلی عمقی ترن ولی خب قراره حسابی روحتو صيقل بدن اینا عمومیت نداره و عامه پسند نیستن 

ولی بحث تانژانت و اینا 

واقعا یه حیطه شخصیه ب نظرم سیستم آموزشی احمقانه ترین کاری ک داره میکنه اینه ک 

میاد واسه همه یه جور نسخه میپیچه 

در حالی ک پزشکی ها هم دارن ب سمت و سوی پزشکی فرد گرا میرن یعنی نسخه مختص فقط همون شخص

ممکنه یکی وفتی داره محاسبات مثلثاتی انجام میده مغزش شروع ب ترشح دوپامین میکنه و حالش عالی میشه میدونی ممکنه تا صب هم روی مسائل فکر کنه 

ولی واقعا همه اینطوری نیستن 

یکی هم شاید مثل شما فلسفه و درمان های روانشناختی خیلی شمارو ب مسئله زندگی نزدیک تر میکنه و کیف میکنین 

حس میکنین دارین نفس میکشین 

آدما مختارن هرجور ک میتونن زندگی رو درک کنن چ با ریاضیات چ با فلسفه 

عزیزم !من نه دانش آموزم، نه تنبل و نه مدعیِ چیزی  اگر دانش آموز شما درس ریاضی رو بلد نیست درست ...

دوست عزیز ریاضی سخت هست ولی غیر قابل فهم نیست.

دیگه کسی که از ۲۰ فقط ۱و ۲ میگیره قطعاً کم کاری کرده

ای کاش نمره ریاضی مستقل نباشه. یعنی یه جوری باشه که مثلاً فقط توی معدل نهایی تاثیر داشته باشه. و فق ...

ژاپنی ها ب بچه درس خونا تکلیف زیاد میدن و اونایی هم ک علاقه ندارن رو با تکلیف خفه نمیکنن و کاری بهشون ندارن

میچسبن ب اونایی ک میخوان راه بیان تا تعدا اندکی رو ب نتیجه برسونن 

بقیه خودشون راه زندگیشونو پیدا میکنن 

دوست عزیز ریاضی سخت هست ولی غیر قابل فهم نیست. دیگه کسی که از ۲۰ فقط ۱و ۲ میگیره قطعاً کم کاری ک ...

حق با شماست عرض من این نبود که غیر قابل فهمه 

شاید یاد نگرفته بی نهایت روش تدریس و تفهیم داریم جور دیگری بگید مطمئنا این توانمندی را دارید 

اگر هم متوجه نشد یا نخوند یا اصلا از ریاضی بیزار بود در شان من و شما در کسوت معلم نیست که بگیم نیاد مدرسه چون درس من اصل هست کی تعیین میکنه که اون نوجوان در زمینه ای که استعداد داره فردا به خدمت ایران نیاد؟

اینو بریز بیرون دبیرتو عوض کن

دو تا از بهترین دبیر هارو داشتم

خودم اصلا دل نمیدم به ریاضی

کلا از حل کردن بیزارم

حفظیاتم عالیه ولی اگر بحث حل کردن وسط باشه هر کاری میکنم که از زیر کار در برم 

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 
حق با شماست عرض من این نبود که غیر قابل فهمه  شاید یاد نگرفته بی نهایت روش تدریس و تفهیم داریم ...

دمتتتتتتتتتتاااان گرم و درود 

😑خدمت شما عرض کنم ک

البته تقصیر دبیرا هم نیس 😐🌹من بارها اینو ب دبیرام گفتم

بس ک حس حقارت ندیدیم توی این مدارس

اگه بخوام مقصر اصلی رو پیدا کنم و علت ترک تحصیل بچه ها رو بگم همین سیستم آموزشیه

حق با شماست عرض من این نبود که غیر قابل فهمه  شاید یاد نگرفته بی نهایت روش تدریس و تفهیم داریم ...

آخه فقط مشکل یک درس و دو درس نیست.

من تو این سال اول تدریسم دارم چیزهایی میبینم که هیچوقت هضم نخواهم کرد.

درس دینی، علوم، مطالعات، فارسی و خیلی از دروس دیگه رو طرف به همین شکل پاسخ میده. بعد مدیر می‌ره بهش زنگ میزنه میگه بیا مدرسه. بعدشم بهش کتاب میده میگه جوابارو از توی کتاب پیدا کن بنویس.

پس فقط مشکل از ریاضی و دبیر بد و سختی درس نیست. مشکل فراتر از این حرفاست