2777
2789
میتونم بپرسم چه دانشگاهی رفتی و چطور تونستی استخدام بشی

دانشگاه دولتی شهرمون قبول شدم بعدش اولین تجربه کاریم کارآموزی برای یه شرکت حسابرسی بود و بعد از یکسال جداشدم و خودم مستقلا با شرکتا کار میکردم و در کنارش آزمونای استخدامی رو شرکت میکردم. تجربه کاری که داشتم تو مرحله مصاحبه خیلی بهم کمک کرد و بعدم که استخدام شدم تو کار خیلی جلو افتادم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موفق باشی عزیزم من خیلی از پرستاری خوشم میاد 

قربونت❤❤

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

من لاغر کردم سر استرس ینی وزنم مناسب بود قبلش  رونام سفت بود باسنم پر بود خیلی خوب بود  ...

سلام گلم

بدنسازی یا همون کار بادستگاه برات عالیه تا عید عالی میشی👌

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
سلام گلم بدنسازی یا همون کار بادستگاه برات عالیه تا عید عالی میشی👌

مرسی گلم 

واسه پر شدن سینه هام چی بخورم بهتره از چی دیدی جواب بگیرین ؟

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
مرسی گلم  واسه پر شدن سینه هام چی بخورم بهتره از چی دیدی جواب بگیرین ؟

فدات

با روغن کنجد ماساژ بده عالیه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

زیتون گرفتم ولی چشم کنجدم میگیرم😅😆

چقد ماساژ بدم مثلا؟

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
زیتون گرفتم ولی چشم کنجدم میگیرم😅😆 چقد ماساژ بدم مثلا؟

کنجد چون استروژن داره خیلی عالیه برای بافت سینه 

بتونی روزی ۱۵دقیقه جهت عقربه های ساعت ماساژ بدی عالیه

کنجد چون استروژن داره خیلی عالیه برای بافت سینه  بتونی روزی ۱۵دقیقه جهت عقربه های ساعت ماساژ ب ...

مرسی عزیزم قربونت 

چون من هدفم کاهش وزن نیست میترسم برم لاغر کنم 🤦‍♀️🤦‍♀️ تا حالا باشگاه نرفتم میپرسم این ورزشا لاغرم میکنن؟ هستم به قدر کافی 😅

مرسی عزیزم قربونت  چون من هدفم کاهش وزن نیست میترسم برم لاغر کنم 🤦‍♀️🤦‍♀️ تا حالا باشگاه ...

عزیزم باید ب مربیت بگی تست قدرت عضلانی ازت بگیره با توجه ب همون بهت تمرین بده ک عضله سازی کنی و عضله سوزی نکنی

عزیزم باید ب مربیت بگی تست قدرت عضلانی ازت بگیره با توجه ب همون بهت تمرین بده ک عضله سازی کنی و عضله ...

پس یه باشگاه خوب باید برم 

شما تهران باشگاه میشناسی اینجوری باشه من دو جا رفتم اینجور نبود تست نگرفت ازم قبلا رفتم دیگه ول کردم

حسابداری الانم حسابدار

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
پس یه باشگاه خوب باید برم  شما تهران باشگاه میشناسی اینجوری باشه من دو جا رفتم اینجور نبود تست ...

بیا باشگاه خودم😁😁

سهروردی شمالی