2777
2789
عنوان

فلبم تیکه تیکه شده کمکم کنید راه حل بدید خااااهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 47 پست

عزیزم برای همه هست ..اولش خیلی سخته فکر کن عزیزی را از دست دادی همیشه اثرش تو روح آدم می مونه اما کم کم باهاش کنار میایی و اگر ازین مرحله عبور کنی صد در صد آدم قویتری می شی ..یکسری چیزها رو از دست می دهی و لی  یکسری چیزهای دیگه به دست میاری سخته اما سعی کن هرجور که می تونی با این قضیه کنار بیایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی همش ازم ایراد میگرف اولا دوسم داشت ولی اواخر از کوچیک ترین حرفم.یچیز درمیاورد میگف تو باید خفه ...

همون بهتر که تموم شد بخدا منم همین شرایطو داشتم یکی میاد بهتررر

عزیزم برای همه هست ..اولش خیلی سخته فکر کن عزیزی را از دست دادی همیشه اثرش تو روح آدم می مونه اما کم ...

مبخام چندماه ببرون نرم تا خاطرات مرور نشه همش میگم اون نیست دیگه کی هوامو داشته باشه کی پشتم باشه کی فربون صدفم بره💔

مبخام چندماه ببرون نرم تا خاطرات مرور نشه همش میگم اون نیست دیگه کی هوامو داشته باشه کی پشتم باشه کی ...

کجا پشتت بوده این تصورات ما دختراس ... من بعد جدایی طوری شده بودم که هر شب بیمارستان بودم معدم عصبی همش بالا میاوردم سرگیجه ترسسسس افت فشار افسردگی میگذره اما با یه ادم جدید 

زیاد وابسته کسی اصلا نباش فقط خدا هواتو داره هیچ وقت ولت نمیکنه. نه این پسرا

مثلا میدیدم تو خیابون یکی مزاحمم میشه این چطوری هوامو داشت و میرف با پسره دعول میکرذ همش مبگم الان دیگ کی هوامو داره💔ترخدا واسم دعا کن خعلی وضعم خرابه ب حدی ک روانپزشک گفته اینطوری ادامه پبدا کنی مجبورم بستریت کنم

سلام واسه چی جنگیدی؟  تا به دستش بیاری کات نکنه؟؟

نه اتفاقا تو همه بحث ها اون میومد جلو بخاطرش جنگیدم همه میگفتن نه ارزش نداره من میگفتم اره بخاطرش همه کارررر کردم پای همه چیش موندم تا شرایطش اوکی بشه بیاد جلو انقدر امروز و فردا کرد ولش کردم کلا کات شد خیلی سختی کشیدم کل ارزوهام انگار خراب شد من فکر نمیکردم به اینجا ها برسم ولی رسیدم

تمام وجودم غمه خدایا بگذره