2777
2789
عنوان

فلبم تیکه تیکه شده کمکم کنید راه حل بدید خااااهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 47 پست
کجا پشتت بوده این تصورات ما دختراس ... من بعد جدایی طوری شده بودم که هر شب بیمارستان بودم معدم عصبی ...

میترسم ادم جدید راه بدم تو زندگیم ولی منو فقط واس هوس بخاد یا چمیدونم ادم درستی نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا میدیدم تو خیابون یکی مزاحمم میشه این چطوری هوامو داشت و میرف با پسره دعول میکرذ همش مبگم الان د ...

این روزا هم میگذره مهربون ناراحت نباش  قطعا میگذره  ها  مطمعن باش به خدا بسپر. دوسه ماه بگذره دیگه اصلا ناراحت نیستی. این چیزیه که الکی نمیگم

میترسم ادم جدید راه بدم تو زندگیم ولی منو فقط واس هوس بخاد یا چمیدونم ادم درستی نباشه

راه بده ولی موقت و بهش دل نبند فقط حواستو پرت کنه تا اون عادت پیام دادن وزنگ زدن و ...یهو قطع نشه حتی مبتونه اون فرد دختر باشه

میشه بگی دقیقن این سه سال چجور ادمی بود خوبیهاش و بدی هاش بگی. اگه خاستی بگو. اولش چجور اشنا شدی

خوبی هاش این بود که همیشه پشتم بود بیرون من تنها نمبرفتم منو میبرد منو میاورد دکتر میرفتم خرید داشتم یا مثلا شهرستان میرفتم خونه خالم مبموندم چنروز اون از کارش میزد تا بیا منو ببینه و برگرده بهم بشددددت محبت میکرد همیشه هم مراعات منو میکرد تا من نمیخاستم دست بهم نمیزد مهربون بود عاقل بود ولی بدی هاش این بود ک اگ یذره شالم میرف عقب یا شلوارم کوتاه بود سریع عصبی میشد میگف بیرون میریم حق نداری سرتو بالا بگیری این اواخر همش باهام دعوا میوفتاد اخه ایشون قبلا زن داشتن بخاطر اینکه زنش خیلی اذیتش کرده بود میگف تو چون کل کل نمبکنی اذیتم نمیکنی دوست دارم این اخریا بهونه مبکرد مبگف مث اون شدی ولی من اصلا بحث نمبکردم بعدم یروز خیلی عادی اومد گف من دوست دارم عاشفتم ولی باید فکنم شاید نخامت من نمیدونم چرا حس کردم میخاد برگرده ب زن سابقش دیگ منم گعتم اینا همش بهانه بوده ک منو ول کنی بری سمت اون بدون اینک جواب درستی بده گف زندگی منو تو دیگ تمام اخه پبج زن قبلیشو رفتم نگاه کردم دیدم بیوگرافی عاشفونه گذاشته مطمئن شدم منو پس زده ک بره سمت اولی💔

خوبی هاش این بود که همیشه پشتم بود بیرون من تنها نمبرفتم منو میبرد منو میاورد دکتر میرفتم خرید داشتم ...

سلام اینکه خیلی دوست داشت واا یه دفعه ولت کرد.  تازه حالا یاده زنش افتاد چرا؟ هنگ کردم یه دفعه گفت با این که عاشقتم ول کرد. دلیلا اصلی هم نیوورد چرا