2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست
منتظر همچین پستی بودم  منم پدرم فوت کرد شب اول اومدم اینجا کلی هم حرف شنیدم شاید کسی و جایی ج ...

دقیقا منم تاپیک زدم بیشتر از بیشتر قلبمو شکستن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

اخی بگردم الهی خب؟ خیلی سخته خیلی قلبم درد گرف

واسش فاتحه دادم 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هه 🙂 فک میکنی تموم شد نه عزیزم اونم تو نوبته . دستتو شکوند توام موقع حساسش درکش نکن بگو دلم شکسته ...

اره شوهرم سر مادرش كه كفتم چرا اذيتم ميكنه دعوا كرد باهام و دستمو شكوند رفتم سر مزار مادرم عر ميزدم تازه ١٨ روز بود مرده بود خيلي بي كسم خيلي شوهرم بهم كفت بدبخت تو خونه پدري نداري بري از بي جايي اينجا موندي منم بخاطر بچم طلاق نگرفتم بي مادرنشه اواره نشه ولي متنفرم ازشون درظاهر احترام ميزارم بهشون كه اذيتم نكنن ولي مادرشوهرم ماشالله ول كن نيست 

٨ساله هيچيش نشده اونقدر لهم كردن رواني شدم هيچوقت دليل اين حجم ازنفرتشو به خودم نفهميدم فقط ازخدا مي ...

مادرشوهر خالم یکارای کردااااا.... تو نوه هاش دیدم الانم فقط زنده هست و میبینه 

اخخخخ از غم دوری مادر

انکار پوست تنت رو می کنند انگار تموم وجودت رو آ تیش می زنند حالا حالا ها حال دلت خوب نمیشه 

خدا دلت رو آ روم کنه عزیزم 

من بعد از یک سال و نیم الان نمی دونی چطوری اشک می ریزم

اصلا ببخش ها از کامنت شما خوشم نمیاد حالا که اومده خواستی حمد بخون نخاستی نخون . تونسته بیاد سایت یه ...

دقیقا منم وقتایی که حالم خیلی بده میام سایت درد و دل اینجور ادما تو زندگی شخصیشونم همینن فقط زخم زبان میزنن به بقیه. فقط اونایی که لایک کردن نظرشو💔

چطوری روز اول قبر مادرت اومدی تایپ گذاشتی؟

عجب دلی داری خدایی نکرده من جای شما بودم اسم خودمم یادم نمی اومد از ناراحتی چه برسه بیام تایپ بزارم جواب کاربر ها رو هم بدم.

خدا رحمت شون کنه.

پسرم بوی عطر نفست رایحه ی جان من است🩵
عزیزه دلم همه ی ما اخرش میریم زیرخاک گریه کن سبک شی ولی من اگه زبانم لال تو شرایط شما بودم جونه تاپی ...

میدونید چرا تو همچین روزی تاپیک زده؟؟ 

چون نیاز به همدرد داره ، دلش میخاد دردشو به همه بگه 

منم این حس رو داشتم 💔