2777
2789
عنوان

بیاین بهم بگین چی کار کنم

57 بازدید | 7 پست

سلام دوستان  من امسال ورودی دانشگاه هستم و خوابگاهیم 

با هم اتاقیام خویم اما توی اتاقمون یه شخص ترن..س  هست و اون شخص دوست دختر هم داره مشکل من این هست که تعدادی از هم اتاقیام که میگن فقط با اون شخص رفیقن یه سری صحبت های جنسی یا کارهای جنسی مثل بغل گاز گرفتن و لمس کردن انجام میدن و من واقعا از دیدن اون صحنه ها حالم بد میشه اینم بگم من با اشخاص ترن ..س مشکلی ندارم ولی خب به نظرم هر کاری هم نباید تو خوابگاه که مکان عمومیه کرد یکی از دوستان اون شخص  که هم اتاقیم نیست به نوعی منو دعوت کرده که همراهیشون کنم اما من قبول نکردم و واقعا بعد اون اتفاقی نیفتاد اما توی اتاق واقعا حس بدی دارم و اینکه  همه هم اتاقیام ترم بالایین و درسته باهاشون خوبم اما نمیتونم باهاشون صمیمی شم نمیخوام خانوادمو نگران کنم چون شهر دیگه ایم اگه تجربه ای دارین بهم بگین که چکار کنم اتاقمو عوض کنم یانه  حساس شدم و مشکلی پیش نمیاد به نوعی اگه شما بودین اتاقتونو عوض میکردین یا تو همون اتاق میموندین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا همین کا رو میکنم چون واقعا این مدت خیلی ذهنمو مشغول کرده و واقعا معذبم تو اتاق 🤍

خیلی خوبه ک انقدر عاقل و منطقی فکر میکنی

هرجا دخترای دیدی ک حس کردی برات دردسر میشن نهایت ی ترم تحملشون و بعد ب بهانه ترم جدید جابجا شو

فعلا اولشه ترم دیگه حتما چنتا دوست خوب پیدا میکنی و دلتون میخواد باهم ی جا باشید 

دیگه اینجوری اذیت نمیشی

کلا از دخترای مورد دار دوری کن ک برات دردسر میشن

دخترای معتاد، اونایی ک با پسرا روابط وسیعععععع و باز دارن😅

اونیکه ت رنسه و...

هرچیزی با تربیت خانوادگیت جور نیست ازش دور شو

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
خیلی خوبه ک انقدر عاقل و منطقی فکر میکنیهرجا دخترای دیدی ک حس کردی برات دردسر میشن نهایت ی ترم تحملش ...

آره واقعا تو خوابگاه همه جور آدمی هست مرسی عزیز دلم بابت راهنماییات 🤍