2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست
منتظر همچین پستی بودم  منم پدرم فوت کرد شب اول اومدم اینجا کلی هم حرف شنیدم شاید کسی و جایی ج ...

هیچ وقت یادم نمیره مادرم  تو دوران کرونا فوت کرد چقدر غریبانه تو تنهایی هام براش عزا داری کردم و اشک ریختم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=266590229]مامان قشنگمممم ۵۱ سالش بود سرطان گرفت یهو سه ماههه مامانمو از دست دادممم دارم میمیر ...

سه ماه بود بیمار شده بود

ای خداااااااا 

من فقط یه فاتحه خواستم برای مامان قشنگم

چرا حرفای نیش دار میزنید به قلبم

بی تو با خاطره هایت چه کنممم😭مامان قشنگم🥺💔
اهان چشم عزیزم. انشاا.‌‌..بلا دوره ازش و زودتر شفاپیدا میکننن‌.هر دو از یک مادر هستند؟؟طفلی مادر ...

بله. اینکه ضربه مغزیه تازه عروسه😭😭کاربر نینی سایت بود ولی من نمیدونم کاربریش کدومه دعاش کنید لطفا. دعا کنید خدا دل ما را شاد کنه بیمارمون خوب بشه

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

کلی ارامبخش خوردم خوابم نمیبره تنهام بچه هام با عکس مامانم خوابیدن😭😭جیگرم داره میسوزه

عزیزه دلم همه ی ما اخرش میریم زیرخاک گریه کن سبک شی ولی من اگه زبانم لال تو شرایط شما بودم جونه تاپیک زدنم نداشتم

هیچ وقت یادم نمیره مادرم  تو دوران کرونا فوت کرد چقدر غریبانه تو تنهایی هام براش عزا داری کردم ...

خدا رحمتش کنه دوران کرونا خیلی سخت بود فامیل منم تنها یک فرزند داشت که فوت کرد بخاطر کرونا کسی خونشون نرفت چقدر سخت گذشت

خورشیدام خدایا بازم شکرت
سه ماه بود بیمار شده بود ای خداااااااا  من فقط یه فاتحه خواستم برای مامان قشنگم چرا حرفای نی ...

خوندم براشون حمد ولی کجای حرف من نیش دار بود ؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
هیچ وقت یادم نمیره مادرم  تو دوران کرونا فوت کرد چقدر غریبانه تو تنهایی هام براش عزا داری کردم ...

منم مثل شما عزیزم کرونا شروع شد سه ماه ندیدم پدرمو آخرش رفت و حسرت دیدنش موند به دلم مراسم هم نداشتیم به خاطر کرونا تنهایی این غم رو کشیدم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الهی بمیرم کسانی که توی کرونا فوت کردن مظلومترینها بودن و سخت تر برای بازمانده ها که حتی نمیتونستن یه دل سیر با عزیزشون خداحافظی کنن یا یه عزاداری درست برگزار کنن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
بله. اینکه ضربه مغزیه تازه عروسه😭😭کاربر نینی سایت بود ولی من نمیدونم کاربریش کدومه دعاش کنید لطفا. ...

وای😭😭 خدا به جوونیش رحم کنه شفاش بده الهی🙏🙏🙏 چه روزگار تلخی شده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎