2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم -روح مادرتون شاد باشه عزیزم گریه بدردش نمیخوره واسش قرآن خیرات کن حضرت زینب به دلت صبر بده ❤

بر مشام جان زدم یک قطره از عِطر حسین🖤سبقت از مُشک و گلاب و نافه و عنبر گرفتم......
شب اول قبرشه  اومدی سایت😟 هر کی باشه حال نداره گوشی دستش بگیره چه برسه به تاپیک زدن درکل قا ...

چقدر تیکه اول کامنتتون بده من پارسال خواهرزاده هفده ساله ام کشته شد یکیشونم تو کما رفت یادمه فرداش اومدم نی نی سایت تاپیک زدم. ادم تو اون شرایط مثل مرغ سرکنده هست حال خودش را نمی فهمه. الهی واسه کسی مصیبت یهویی پیش نیاد

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

بمیرم برا دلت💔

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_
شب اول قبرشه  اومدی سایت😟 هر کی باشه حال نداره گوشی دستش بگیره چه برسه به تاپیک زدن درکل قا ...

کاش قبل نوشتن یکم فک کنید

همه ادما فرق میکنن روحیاتشون فرق میکنه

بااسم‌مادر هم‌نمیشه شوخی کرد از بس عزیزه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
آدم داغ دیده به جنون می رسه. و به حدی بی قراره که نمی دونه چکار کنه. امیدوارم هیچ وقت داغ عزیز نبی ...

دقیقا. الهی قسمت کافر هم نشه چون وحشتناکه و دنیا عوض میشه واسه ادم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

منتظر همچین پستی بودم 

منم پدرم فوت کرد شب اول اومدم اینجا کلی هم حرف شنیدم

شاید کسی و جایی جز اینجا رونداره ...

شاید دوست داره یک غریبه برای آرامش مادرش دعا کنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الهی خدارحمتش کنه جاش توبهشت باشه

ولی عجب صبری داری مادرت فوت شده اومدی اینجا

دلی من بس توئ تیایه بوتونبئ لیه نایا❤❤سومین کاربریه ک تعلیق شدم دوباره تعلیق بشم باعث وبانیشو پاره پوره میکنم🤬🤬🤬         کچی کوردستانم✌🏻💪🏻تسلیت کوردستانکم🖤🖤💔