2777
2789
عنوان

هدیه شوهر

536 بازدید | 61 پست

شما وقتی شوهرتون بهتون هدیه گرون قیمت میده چه حسی دارید؟ مثلا واستون یه گوشی قیمت بالا بخره و بیاره تو جمع خانواده شما بهتون بده، احساس میکنید داره پولشو به رخ شما میکشه؟ یا مثلا چه فکری می‌کنه؟ چرا تو خلوت دو نفره بهتون هدیه نده. با اینکه گفتید دوست دارید دوتایی باشید و خیلی اصرار کردید 

اگه بشناسم و بدونم از قصد داره جلو همه میده که شو آف کنه خوشم‌نمیاد

ولی چون این اخلاقا رو نداره بدم نمیاد و اوکی ام

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

کلا شوهر من خیلی دوست داره پیش خانوادم یه جوری رفتار کنه که انگار همه چی واسه من صد هست و همه چی به من میده مثلا هرچی واسم بخره حتما پیش اونا بهم میده و من چندین بار خواستم که تو خلوت خودمون بهم بده ولی قبول نمیکنه 

نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا دلیلش شواف هست؟ یا چیز دیگه🤔

نمیدونم اینجور به ذهنم میاد که میخواسته جلو خانوادم خودی نشون بده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

شاید نیاز داره دیده بشه و تعریف تمجید بشنوه ، شاید هم همون چیزی که گفتی پولشو به رخ خانواده ات میکشه مخصوصا اگه باجناق یا برادر زن داره و باهاشون لجه 

بستگی به شناخت خودت از شوهرت داره ما که اخلاقشو نمیشناسیم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
بابا کادو بده هر جا مبخاد باشه خخخنه پولشو ک نمیخاد ب رخ بکشه شوهر من اینطوری بنظرم میخاد بگ ک من خا ...

بعد خانواده شما چه حسی بهشون دست میده؟ خوشحال میشن یا ناراحت؟ حسادت نمیکنن؟ یا چی مثلا

شوهر منم جلو خانوادم میده کادو رو چون دوسداره بدونن برام کادو میگیره بفکرمه و این حرفها ولی همیشه میگه به خانواده خودم نگیم بیشتر وقتایی که طلا میگیرفت میگفت خانوادم نفهمن😐

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

کلا شوهر من خیلی دوست داره پیش خانوادم یه جوری رفتار کنه که انگار همه چی واسه من صد هست و همه چی به ...

عقدین؟ 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
شاید نیاز داره دیده بشه و تعریف تمجید بشنوه ، شاید هم همون چیزی که گفتی پولشو به رخ خانواده ات میکشه ...

والا من هربار خیلی ازش تعریف میکردم ولی این بار حتی هدیه رو پس دادم😐چون چندییییدن بار بهش گفته بودم دوست ندارم و تو جمع معذب میشم ولی اون انگار واسه دل خودش بود منم گفتم نمی‌خوام 

شوهر منم جلو خانوادم میده کادو رو چون دوسداره بدونن برام کادو میگیره بفکرمه و این حرفها ولی همیشه می ...

خب چرااااا؟ شوهر من نشون خانوادم میده ولی معمولا بعدا به خانواده خودش خبر میده