2777
2789
عنوان

دعا نویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرش نمی دونست عزیزه من گناهش رو برندار

ارع من مامانم تعریفشو شنیده بود از بقیه که رفتن پیش این خیلی بهتر شدن بعد فک کن این می‌گفت دعای رحم و پستان اینا هم برای خانما میخونه حتی بعضیا رو دعا خونده باردار شدن بعد اونایی که واریس داشتنم پاشونو ماساژ داده خوب شدن اینایی که دارم میگم خانما منظورمه 😐😐

مادرش ک میدونس کجا داره تشریف میبره. حتما از چهار نفر تبلیغ این ک سکش رو شنیده بود ک رفت. خدا لعنت ک ...

درست حرف بزن عزیزم این چه حرفیه میگی من مامانمم هیچی نمیدونست بعد بهش گفتمم که اینجوری کرده مامانم گفت خب مجبوریم چون میگه باید تو جونت اثر کنه من این وسط موندم حتی به مامانمم شک کردم

هیچ کاری که برات نمیکنه که هیچ ، آیندت رو هم تباه میکنه . تو جلسات بعدی بهتون میگه حتما باید هم بستر بشیم که از درون بدن  ، بتونم مشکل رو حل کنم . تا اینجا که هر کاری دلش خواسته کرده . معلوم نیست به چند نفر به عنوان هل مشکل دستمالی کرده و در آخر هم تجاوز 

آدم با تجربه ای هستش  . یهو شوک وارد نمیکنه (  تجاوز  ) .پله به پله میره جلو ،  میدونه چطور عمل کنه . شما اولین نیستی  .به جلسات  ادامه بدین صد در صد باهاش هم بستر میشید تا هالا که خوب پیش رفته

فقط اگه دو روز دیگه گندش در بیاد که به زنها ودخترا تجاوز  می کرده چون شما رفتین پیشش واسه شما هم آبرو و حیثیتی

نمی مونه . ( اگه واسه آبرو خودتون ارزش قائلید زنگ بزنید ۱۱۰ وهمه چیرو بگید . آبروتون واسه مادرتون ارزش نداره . دو روز دیگه جواب خواستگار رو چی میدین بفهمه بهتون دست درازی شده و ..... 

اینم بگم اگه  دو روز دیگه  گندش در بیاد هیچکی به خواستگاری شما نمیاد  . و اگه بعد از ازدواجتون گندش در بیاد میدونید چه بلایی سر همسرتون میاد ، زندگی براش تیره وتار میشه (اینا مشکلات احتمالی آینده است) آینده خودتونو به دست مادرتون و شخص شیطان صفت نسپارید