2777
2789
عنوان

دعا نویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 57 پست

خیلی معذرت میخوام ولی از نظر ذهنی سالمی؟وایییی چندسالته برای چی گذاشتی بهت دست بزنه؟چرا دو تا خانم تنها رفتین همچین جایی؟؟؟؟؟من موقع خوندن این متن هم عصبی شدم حس بدی بهم دست داد جلسه بعد هم بری به بهانه دعا حتما میخواد ت.ج.ا.و.ز کنه ادرس این عوضیو به پلیس بگین جمعش کنن شخص دیگه ای گرفتار نشههه

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود

بی شک سری بعد میره سراغ پایین تنت 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بابا یکم زیاد سوال میکنم فکرم درگیر چیزای جزیی میشه بعد خیلیییی سوال میکنم دست خودم نیس حساسیت ...

تا یک ساعت دیگه مشکلت رفع میشه فقط قول بده به هر نحوی شده نری پیش این دعانویس

باشه؟

( محقق در زمینه فیزیک و متافیزیک و انرژی )غیر از استارتر امکان پاسخگویی به سوال شما کم هست لطفا ریپلای نکنید.من کار خوب و درست خودمو انجام میدم ، شما رو خوشحال کرد ، بسیار خوشحال میشم ، شما رو ناراحت کرد ، بسیار، بسیار، بسیار متاسفم . اما کماکان کار خوب و درست خودمو انجام میدم . من نیامدم به این دنیا تا دیگران رو راضی و خوشحال نگه دارم . 
هیچی بابا یکم زیاد سوال میکنم فکرم درگیر چیزای جزیی میشه بعد خیلیییی سوال میکنم دست خودم نیس حساسیت ...

اونوقت با این کارای اقای به ظاهر دعانویس که حالت بدتر میشه داره ازت سوعه استفاده میکنه مادرت میدونه؟

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود❤                                         نورِچشامی تویِ رگامیM
چجوری رفع میشه اخه

سوال نپرسید اون دعانویس محیطی که هست الوده هست از انرژی منفی.

وقتی وارد حرم میشید حال خوب میگیرید چرا؟

برعکس همان حال خوب در خانه دعانویس انرژی های منفی هست که ناخوداگاه شما رو کنترل میکنه و شما وقتی اونجا بودی متوجه نشدی چه بلایی سرت اورده 

اما وقتی خارج شدی متوجه شدی...

یک ساعت صبر کن حالت خوب میشه 

( محقق در زمینه فیزیک و متافیزیک و انرژی )غیر از استارتر امکان پاسخگویی به سوال شما کم هست لطفا ریپلای نکنید.من کار خوب و درست خودمو انجام میدم ، شما رو خوشحال کرد ، بسیار خوشحال میشم ، شما رو ناراحت کرد ، بسیار، بسیار، بسیار متاسفم . اما کماکان کار خوب و درست خودمو انجام میدم . من نیامدم به این دنیا تا دیگران رو راضی و خوشحال نگه دارم . 

اون یه شیطانه توو لباس آدم

برو توبه کن

دعاهاشم بنداز تو آب قرآنی باطل شه چون بدبختت میکنه

کلا دعا واسه بدبخت کردنمونه

حالا این که خودشو نشون داده 

کاش دعاننویسه دیگه برات

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

سلام شما سرکتاب بلدی یا حس ششمت خوبه؟

اصلا سرکتاب یعنی چی ؟

سرکتاب نه‌معنای لغوی داره نه معنوی  

اینجا بیننده خاموشم در مباحث دعا و طلسم و اگر حسم بگه نیاز به کمک هست وارد اکانت میشم و ...