2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر حتما. خدای نکرده آلوده به سالمونلا باشه خطر مرگ داره . برو با جون خودت بازی نکن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ویروس گرفتی ک با خوردن اون ساندویج هماهنگ شده فک‌میکنی از ساندویجه ولی ویروس‌جدیدع اسهال استفراغ تب ...

خودمم حدسم اینه من قبلا کرونا گرفتم این از صدتا کرونا هم بدتر بود😭

ماست پونه نمک قاطی کن بخور نمک حالت تهوع کمتر میکنه ماست پونه دل خوب میکنه 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤
برو دکتر حتما. خدای نکرده آلوده به سالمونلا باشه خطر مرگ داره . برو با جون خودت بازی نکن

رفتم بخدا هشت تا سرم زدم با ده دوازده تا دارو داخل هر کدوم ولی دو ساعت بعد هر سرم دوباره تب شدید میکنم و همون وضعیت قبل