2777
2789
عنوان

کیا بچه آسپرگر دارن بیان

3792 بازدید | 50 پست

میخام علائمشونو بدونم مم شک دارم دخترم آسپرگر باشه.علائمشم اینه خیلیییی به شدت لجبازه و حرف خودشه روابط آجتماعیش ضعیفه با هر بچه ای جور نمیشه ولی اگه جور بشه خوبه دوسشون داره بازی میکنه ولی خب رییس اینه از محیطی که آموزش توش باشه خوشش نمیاد ولی وقتی با خودمون تو خونس خیلی ام‌بلبل زبونه و کلی گنده گنده حرف میزنه ولی تو محیط بیرون خیلی غیر اجتماعیه خودش یبار میگه میترسم یبار میگه خجالت میکشم دکتر روانپزشکش میگه بیش فعاله ولی من بیش فعال دیدم که سر کلاس میشینه این ولی اصلا بگه نمیرم یعنی نمیرم کلاس ۴سال و نیمشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من بعید می‌دونم بچه ت طیف اتیسم باشه احتمالا کودک سخت و نافرمانه

بله دکترشم گفت هم او دی دی هست هم بیش فعال اما از نوع حرکتی وگرنه تمرکزش خوبه و خیلی باهوشه اینو از کلاس زبانش و مشاورش و روانپزشکش متوجه شدم چون تست گرفتن ازش فقط اینکه الان من ۸ ماهه کلاس زبان میبرمش هنوز مچ نشده دیگه میخام کلا کنسلش کنم چون میگه کلاس دیر تموم میشه یا مثلا معلمش عوض میشه بیشتر ناسازگاری میکنه فقط یه معلمو اونما دوس داره 

پسرم مدرسه عادی میره .البته الان که کلاس ششم هست باید هنوز کنارش بشینم . خیلی بد خط هست.خاطره که زیا ...

راحت رفت مدرسه؟لج نمیکرد نمیرم؟من کلاس زبان نوشتمش ۸ ماهه هنوز مچ نشده اذیت میکنه میگه نمیرم فقط نه کلاس زبان مهدم نرفت گفت دوس ندارن