2777
2789
عنوان

زنداییم هم پز میده هم دل می شکنه

1408 بازدید | 91 پست

من و زنداییم از سال ۸۶ باهم دوستیم . حتی خیلی مامانم و خاله هام می خواستن بینمون و خراب کنن و چند بار هم کردن . داییم اوایل کارش معمولی بود اما بعد از چند سال کارش گرفت و درامدش خیلی بالا رفت . ما همچنان با زنداییم دوست بودیم .  سه روز قبل زنگ زدم به زنداییم کار واجبی باهاش داشتم . گوشی رو داییم جواب داد گفت رفته بیرون گوشی رو خونه جا گذاشته گوشی دیگش هم سوکتش خراب شده و شارژ نداره. گفتم باشه . باز دوباره دیروز به زنداییم زنگ زدم و احوالپرسی . ک گفت خونه نیستیم و مسافرتیم . گفتم کجا ب سلامتی ؟ کی رفتین بی خبر؟ نه گذاشت نه برداشت گفت چند روزه ک رفتیم اون روز هم ک زنگ زدی داییت جواب داده مسافرت بودیم الان خارج کشوریم اما داییت میگه نگو کجاییم تو چشم میفتیم خبرش درز می کنه کجاییم.   انقدر ناراحت شدم گفتم مگه کی من خبری ب کسی دادم ک اینطور با من حرف می زنین . گفت خلاصه داییت راضی نیست بهت بگم مسافرت کدوم کشور رفتیم. خیلی ناراحت شدم و دلم شکست. 

تو دلم میگم این می خواد هم پز بده ک سفر خارجی رفته هم تو رو سوز بده ک بهت نمیگم کجا رفتم . خب ک چی ... بعد میگن چرا ماتنهاییم کسی خونه ما نمیاد. خب اداهاتونو ببینین. فک کنین من یکی بهم زنگ بزنه دوست نزدیکم باشه بگم رفتم مسافرت اما بت نمیگم کجا ک تو خبرکشی می کنی و چشم می زنی.‌.. 

نمی دونم از این ببعد چطور باهاش رفتار کنم.

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباطت رو كم كن نميگم قهر نهههه اينطوري فكر ميكنه ادم خاصيه مثل بقيه ببينش زن دايي و جاري هيچ وقت ف ...

ما قبل از ازدواج داییم با هم دوست بودیم

والا شما اصلا نباید میپرسیدی کجایید باید میگفتی ااا خپش بگذره به سلامتی بعدشم تو خارج که تلفن هاشون ...

ب خط ایرانسل زنگ زدم 

خیلی حوصله ات زیاده یا وابستگی الکی بهش داری و چسبیدی بهش و ایشون نمیخواد باهاش در ارتباط باشی 

من باهاشم شمارش پاک میکنم و قطع ارتباط میکنم 

وقتی کسی تا این حد منو کوچیک میکنه دلیلی نداره باز بشینم حتی ی ذره بهش فکر کنم چ برسه زنگ بزنم .ب این سن رسیدم‌فهمیدم آرامش روانم خیلی بالاتر از اون چیزی هست ک کسی حتی صمیمی ترین دوستم بخواد گند بزنه بهش بهتره از زندگیت حذفش کنی 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
اصلا نباید میپرسیدی کجا رفتین کی رفتین ک بگه فضولی ارتباطت رو کم کن مثل بقیه باهاش رفتار کن

اینطوری نبود اصن . یه دفه ای تغییر رفتار داد