2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم

117 بازدید | 22 پست

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید 

من یه پسری رو یه ساله میشناسم ولی مجازی آشنا شدیم 

۳ ماه از رابطه گذشت من کات کردم چون باهم زیاد بحث میکردیم ولی اینم بگم بعدش بیشتر از قبل با هم خوب بودیم و ولی بازم بحثها بود  ولی اون همچنان از پارسال تا همین دیشب میاد همش طی این یه سال میگه هر چی تو بگی من میشم به خدا من حاضرم به خاطر تو هر چی حتی از خودم باشه که تورو اذیت می‌کنه تغییر بدم ، و یا مثلا من یهو گفتم از رابطه قبلم که چقدر طرفم دوست داشتم و گفتم من زخم خورده ام از یکی دیگه نمی تونم دیگه با تو باشم گفت زحمات مال من آدم گذشته رو باید بزار کنار ، بهش میگم هیچ انرژی ندارم واسه رابطه میگه من انرژی میزارم تو فقط باش ، حتی گفت به خاطر درس تو یه سال صبر میکنم که بیای و از تو شروع کنیم

به نظرتون چیکار کنم لطفاً خواهرانه راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرت و پرته اینا

شوهر منم قبل ازدواج میگفت هر چی تو بگی و بخوای 

من همون میشم

ولی خاک تو سر هم شب عقد روی دیگشو نشون داد

ادما به خاطر خودشون عوض میشن نه بقیه 

اگه بخاطر خودت گلی به سرت زدی ، زدی ، نزدی به خاطر خدا هم نمیزنی چه برسه بنده خدا

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
پسره کم سن و ساله و احتمالا تجربه اول دوس دخترشی

اره خودشم قسم میخورد که تموم وقتایی که تنها مونده منتظر این بوده آدمی که میخواد و معیارهای واقعا تا تهش باهاش بمونه و خب آره سنش زیاد نیست و حتی می‌گفت من بلد نیستم با دختر چطوری رفتار کنم خیلی جاها و ما باید کنار هم ساخته بشیم و برق هم دیگه رو یاد بگیریم

نه ، میگه من تورو واقعا برای زندگیم می‌خوام حاضرم خودم تنها رضایت مادر تو و همه چی رو جور کنم و تلا ...

نمیدونم والاا.. راه دور و. اگر خودت شخصا بااین شرایط کنار میای خب هیچی بمون. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
سن هردو؟

جفتمون هم سن هستیم ۲۱ سال 

سنش کمه ولی جفتمون عقایدمون مثل همدیگه اس و همیشه خودش میگه خودت یه روز پشیمون میشی برای جفتمون چون منو تو واقعا آدمای بدی نیستیم و تفاوت داریم 

نمیدونم والاا.. راه دور و. اگر خودت شخصا بااین شرایط کنار میای خب هیچی بمون.

نه خب میگه منتظرت میمونم نه اینکه بگه هر دقیقه با هم حرف بزنیم و اینا میگه من باید شرایط جور کنم که بتونم کنار تو باشم

نه خب میگه منتظرت میمونم نه اینکه بگه هر دقیقه با هم حرف بزنیم و اینا میگه من باید شرایط جور کنم که ...

خب بهش یه فرصت بده. حداقل اگر برای دیدار هم بیاد خوبه

خب بهش یه فرصت بده. حداقل اگر برای دیدار هم بیاد خوبه

بعد وقتی بهش میگم آدم خوب هست یا من بدترین رفتارا رو باهاش داشتم و بهش بی محبتی کردم هزار بار دعوت کردم باهاش گفتم دوست ندارم ولی بازم میگه من کاری ندارم بهتر هست یا بدتر من تو رو اینجوری می‌خوام و دوست دارم و مهرت به دلم نشسته 

بعد وقتی بهش میگم آدم خوب هست یا من بدترین رفتارا رو باهاش داشتم و بهش بی محبتی کردم هزار بار دعوت ک ...

توکل برخدا هرچه پیش آید خوش آید. 

به نظر شما که قضیه رو خارج از گود میبینی قبول کنم؟

بنظرم سن هردوتون فعلا کمه. با شناخت مجازی هم نمیشه گفت عالی و... فعلا میتونید ارتباط داشته باشید برای شناختن هم اگر بتونه بیاد شهر شما یکی دوبار همو ببینید از نزدیک. اینطور خوبه. تا شرایط چی بشه. ولی سعی کن زیاااااد دلبسته نشی که اکر خدایی نکرده فردا روزی نشد واتفاقی نیوفتاد شما ضربه نبینی چون هیچ کس نمیتونه بگه صدرصد ازدواج و.... پیش میاد این تمامش احتمالاته