2777
2789

کیا این قبول دارن من‌به شخصه اطرافم دیدم.من که مجردم تنهام ولی یه آشنا داریم متاهله با مرد متاهله هم دوسته.پادشاهی میکنه شوهرشم نمیدونه و میپرستش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطور ادمای عوضی شاید یه سری ادما از روی سادگی بپرستن اینارو 

ولی خودشون حس کثیفی بهشون دس نمیده ؟ من ب شخصه نظر دیگران برام مهم نیس و حسی ک ب خودم دارم برام مهمه

نمیدونم این ادما چطوری احساس ارامش میکنن 

ببخشید یه سوال. خودتون دیدید که با مرد دوسته؟

اره اصلا یه درصدم‌شک ندارم .واقعا دوسته شوهرش راه دور کار میکنه با ریس بانک‌دوسته خونه اش هم‌میره.هرچی وام براش جور کرده

حتی به نظرم شوهر هاشونم میدونن و چون یک نفع خاصی برای اونها دارن دهن اونها رم میبندن ..منم یکی رو میشناختم هم زرنگ و بیحیاست .هم با شوهرش میرفت پی فروش مواد .شوهرش زنش رو میبرد که کسی شک نکنه .الان خیلی هم پولدارن ...خیلی هم اون زنه احترام داره پیش خانواده شوهر .چون یک بار میخواست شوهرشو لو بده که شوهرش نزاشت .الانم هر کار دلش میخواد میکنه هیچ کس حق نداره چیزی بگه...ظاهرهای زندگی با وقعیت زندگی فرق دارند ...الان بقیه عروسهای خانواده فکر میکنند فقط چون زنه بیحیاست ارزش داره ولی واقعیت اینه که اگه شوهرش مخالفتی کنه لوش میده ..😐🤐🤐🤐