2777
2789

باردارم. مادرم بیماره و همسرم فقط جمعه ها خونه س. وقتی خبر بیماری مادرم رو شنیدم حالت پنیک پیدا کردم. ۱۶ روزه که دارم دوز کامل اس سیتالوپرام رو می خورم و هنوز اضطراب دارم و با تپش قلب از خواب می پرم. روزای سختی رو گذروندم. خیلی سخت... کسی تجربه ی خوردن اس سیتالوپرام داره؟ به نظرتون تاثیر می ذاره؟

موندم چطور باید از اول مهر برم سر کار. برام دعا کنین. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دوست عزیز. اس سیتالوپرام ۱۰ و بوسپیرون

۱۹۰

پاسخگویی دارویی وزارت بهداشت.میتونی زنک بزنی بپرسی.البته برای بارداری یا برای نوزاد چون حساسه هی میگن برو دکتر ولی بازم شاید راهنمایی کرد.

چون باردار بود آلپروزولام نداد.

عزیزم دلم میدونم روزای سختیو داری میگذرونی میدونم همچی سخت پیش میره توکل کن به خدا میدونم درک میکنم منم زندگیم پر مشکله و از فشار روانی بیخوابی گرفتم

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

عزیزم دلم میدونم روزای سختیو داری میگذرونی میدونم همچی سخت پیش میره توکل کن به خدا میدونم درک میکنم ...

ممنونم از محبتتون❤️از خدا می خوام مشکلاتتون رو با خیر و خوشی حل کنه و بهترین ها روزیتون باشه.

ممنونم از محبتتون❤️از خدا می خوام مشکلاتتون رو با خیر و خوشی حل کنه و بهترین ها روزیتون باشه.

قربونت برم💚

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت