بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثل شوهر من.هرچیزی بخوره هموتجا ول میکنه یا لباساش رو مبله براش جالباسی جدا گرفتم تا نگم بزار سرجاش ...
منم به مامانم خیلی گیر میدم باورت میشه نمیرم اصلا اینقد که میگم دستتون و بشورین میخوره به دهن بچم کثیفه یا فلان چیز و بشورین خودم خسته شدم نمیرم یبار بچم تا ده روز اسهال بود رفتم خواهر بزرگم هم خیلی کثیفه میاد اونجا یکسره بچه های داداشمم که نگم واست رنگ حمام و نمیبینن سالی یکبار فرش خونه مامانم سیاهه راه میری کف پاهات سیاه میشه سالی یکبار میشورن هر چند وقت هم شامپو میکشه اما اینقد پاهای اینا کثیفه فرش سیاه میشه بو میده یا مامانم آشپزی میکنه همه جا پر روغن میشه تو آشپزخونه بدت میاد بشینی چرب میشی
مادر من ۳۰ ساله ارتروز شدید کشکک هاش کاملا از بین رفته پاهاش پرانتزی کامل نمی تونه درست راه ب ...
ای بابا خیلی سخته وقتی مادر مریض میشه .مخصوصا برا دختر ها این شرایط قابل تحمل نیست .منم تو همچین شرایطی بزرگ شدم .و دقیقا مثل شما اصلا نمیتونم پسرمو همراهی کنم از این بابت عذاب وجدان دارم
من به غیر از یک نفر، دیگه دور و برم ندیدم به اون معنای واقعی که از هر لحاظ تمیز و مرتب باشه. اونم آبجی بزرگم دوتا پسر هم داره، همیشه سر و وضعش تمیز و مرتب و آراسته هست. به سر و وضع خودش و بچههاش و شوهرش خیلی میرسه. خونشمتمیزه .
خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.