2777
2789
عنوان

تمیزترین و باسلیقه ترین کسی ک تو زندگیتون دیدید کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 87509 بازدید | 396 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم همیشه خونش برق میزنه دستپختش زبان زده کل فامیله هر چند یکبارم خونه رو تغییر دکوراسیون میده هم ...

خوش بحالت مادر من خیلی ساله زانو درد داره نمی تونه درست راه بره

کاش مادر منم سالم بود😔😔😔خدا حفظ ش کنه برات و مادرمنم همچنین

یادش بخیر قبل از اومدن دوقلوهام خونم برق میزد همیشه زنداداشام میگفتن چجوری خونت اینقدر تمیزه یه نقطه کثیف نمیشد پیدا کرد. الان ماشالله طویله ایه برای خودش😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
مادرم و یکی از جاریام خدای خونش همیشه تمیزه جاریم

دوتا از جاریهام مثل دسته گله خونه هاشون یه گلخونه هایی وسط خونه دارن باید ببینی  یکیش ۴تا بچه داره یکی دوتا ..من سه روز جمع میکنم تاازسرکار بیام انگار لشکر مغول ازاینجا عبور کرده

عاشق این جورادمام

کلا عمه هام خیلی خانم و کدبانو وباسلیقه هستن با اینکه سنهاشون بالای ۸۰ ساله تقریبا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خودم هرشب بعد شستشو ظرف ها گاز و سینک و یخچال رو تمیز میکنم طی میکشم هرسه روز سرویس ها شسته لباس ها ...

منم دقیقا مثل شما کار میکنم اما خونه ام داغونه بنظر خودم

منم روزی یه بار سرویسا . دو بار جارو.گاز و هود و هر روز. ولی تمیز نیستم چرا؟

سلام بانو عزیزم ناامید نشو باور کن باورکن تواوج ناامیدی یه روزنه ای پیدامیشه  انشالله  یه ...

انشاا... توکل بر خدا

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

نه اتفاقا من مادرشوهرم خیلی خیلی مرتبه و تمیز نه خیلی ولی اونم خوبه اما مادرم واقعا شلخته ست ولی مق ...

عزیزم زانو‌ی مامانتون چی شده؟؟

منم مامانم طفلک زانو هاش مینسکش پاره شده زندگی سخت شده براش خیلی😕

عزیزم زانو‌ی مامانتون چی شده؟؟ منم مامانم طفلک زانو هاش مینسکش پاره شده زندگی سخت شده براش خیلی😕

مادر من ۳۰ ساله ارتروز شدید کشکک هاش کاملا از بین رفته پاهاش پرانتزی کامل 

نمی تونه درست راه بره 

از وقنی ۵ سالم بود نتونست درست کار کنه و راه بره همیشه حسرت یه مادر تر و فرز داشتم

الانم خودم با اینکه ورزشکارم و سبک وزن و سالم اما پس ذهنم اونا خاطرات هست و هیچ وقت پا به پای پسرم تحرک و جنب و جوش ندارم 

شبازودمیخوابم مثلاساعت ده نیم دوش میگیرم لباسم عوض میکنم بخورسردیاگرم بالای تختم بارایحه اسطخودس روش ...

سلام عزیزم  خوبی بخور سرد رایحه ی اسطو خودوس میریزی از کجا میخری ؟ چی هست ؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍