2777
2789
عنوان

تمیزترین و باسلیقه ترین کسی ک تو زندگیتون دیدید کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 87482 بازدید | 396 پست
دخالت نبود به سوالش جواب دادم که جوابش میدونستم وقتی دیدم تو با کمال بی ادبی پاسخ دادی نه الان کلن ...

نه تنها رفتار من بلکه هیچ چیز از من به تو ربط نداره

از آدمایی ک کلا دنبال بقیه ان اصلا خوشم نمیاد

کاش یکم رو زندگی خودتون تمرکز میکردین

اینم بگم ک دروغت ثابت بشه ک من دوهفته ست بزور سایت میام ،

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
نه تنها رفتار من بلکه هیچ چیز از من به تو ربط نداره از آدمایی ک کلا دنبال بقیه ان اصلا خوشم نمیاد ...

اونکه بله به مریوط نیست

گفتم نسبت به کاربرامودب برخورد کن

وتاپیک چند روز پیش گواه بر دروغ من هست یا نه

دختر جون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونکه بله به مریوط نیست گفتم نسبت به کاربرامودب برخورد کن وتاپیک چند روز پیش گواه بر دروغ منه ...

من بلدم چطور رفتار کنم

نه تنها ازت کمک نخواستم بلکه از رفتارت خوشم نمیاد نیازی به راهنمایی آدمایی مثه تو ندارم

ریپلای هم نکن کارای مهم تری به جای حرف زدن با شما دارم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
تو جامعه دچار مشکل میشی با این نوع رفتار هیچکس از ادم بی ادب خوشش نمیا  من هر انچه شرط بلاغ ا ...

جهان آینه ست برای دیدن خودتون از من استفاده نکنید

@جادوگررررشهر  به عنوان دوستم توی سایت میشه بگی من بی ادبم واقعا؟؟ تو ک کلا منو توی تاپیک ها میبینی

@جادوگررررشهر    به عنوان دوستم توی سایت میشه بگی من بی ادبم واقعا؟؟ تو ک کلا منو توی تا ...

نه دختر به این خوبی کی گفته بی  ادبی ؟؟؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
نه دختر به این خوبی کی گفته بی  ادبی ؟؟؟؟

این خانم هر تاپیکی ک رفته ظاهرا من اونجا بی ادب بودم

واقعا نمیتونم بفهمم این آدما رو

این خانم هر تاپیکی ک رفته ظاهرا من اونجا بی ادب بودم واقعا نمیتونم بفهمم این آدما رو

پیام ها بالا خوندم یکم ناراحتی خوشگلم؟؟؟نه دختر باادبی عزیزم ولی بالا فک کنم ناراحتی ؟؟؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
سلام عزیزم  خوبی بخور سرد رایحه ی اسطو خودوس میریزی از کجا میخری ؟ چی هست ؟

دستگاه بخوردقولودارم گلم که زمستون هابخورگرم روشن میکنم تابستونابخورسرد..رایحه اسطوخودوسم پاکتی هست که ازعطاری یالوازم کادویی هامیخرم همونجاهاکه شمع عوددارن گلم..اکثراهمه رایحه هاشودارن

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
پیام ها بالا خوندم یکم ناراحتی خوشگلم؟؟؟نه دختر باادبی عزیزم ولی بالا فک کنم ناراحتی ؟؟؟؟

ناراحت نیستم ازینکه مدام توضیح بدم ک پروفم خودمم یا نه متنفرم

آخه به کسی چه مربوط ک من چه شکلی ام؟ یا پروفم کیه

ناراحت نیستم ازینکه مدام توضیح بدم ک پروفم خودمم یا نه متنفرم آخه به کسی چه مربوط ک من چه شکلی ام؟ ...

قوربونت بشم که آخه عکس مشخصه عکس نتی نیازی به پرسیدن نیس   

قوربونت بشم که آخه عکس مشخصه عکس نتی نیازی به پرسیدن نیس    

کلا میپرسن منم عصبی میشم اینقدر توضیح بدم

مثلا میگن فلانی شبیه اینه،این خودتی؟؟

آخه به شما چه مربوط ک من چه شکلیم؟

کلا میپرسن منم عصبی میشم اینقدر توضیح بدم مثلا میگن فلانی شبیه اینه،این خودتی؟؟ آخه به شما چه مربو ...

اعصابت وخورد نکن ای بابا اصلا جواب نده بهتر اینکه که دهن به دهن بزاری  

اعصابت وخورد نکن ای بابا اصلا جواب نده بهتر اینکه که دهن به دهن بزاری    

دقیقا نباید جواب بدم

فقط ازین بدم میاد خیلی کاربرا فاز نصیحت برمیدارن خودشون از همه بدترن

دقیقا نباید جواب بدم فقط ازین بدم میاد خیلی کاربرا فاز نصیحت برمیدارن خودشون از همه بدترن

عزیزم