دلوووووووین مدیر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 3128 عنوان تمیزترین و باسلیقه ترین کسی ک تو زندگیتون دیدید کی بوده | مشاهده متن کامل بحث + 87482 بازدید | 396 پست بنا ب درخواست دوستان گفتن این تاپیکو بزنم از اون تاپیک کثیف بیایم بیرون و از تمیزی اطرافیان فیض ببریم 1401/10/07 | 23:03 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34794 دخالت نبود به سوالش جواب دادم که جوابش میدونستم وقتی دیدم تو با کمال بی ادبی پاسخ دادی نه الان کلن ... نه تنها رفتار من بلکه هیچ چیز از من به تو ربط ندارهاز آدمایی ک کلا دنبال بقیه ان اصلا خوشم نمیادکاش یکم رو زندگی خودتون تمرکز میکردیناینم بگم ک دروغت ثابت بشه ک من دوهفته ست بزور سایت میام ، اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
معلمدلبری عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 6907 نه تنها رفتار من بلکه هیچ چیز از من به تو ربط نداره از آدمایی ک کلا دنبال بقیه ان اصلا خوشم نمیاد ... اونکه بله به مریوط نیستگفتم نسبت به کاربرامودب برخورد کنوتاپیک چند روز پیش گواه بر دروغ من هست یا نهدختر جون
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34794 اونکه بله به مریوط نیست گفتم نسبت به کاربرامودب برخورد کن وتاپیک چند روز پیش گواه بر دروغ منه ... من بلدم چطور رفتار کنمنه تنها ازت کمک نخواستم بلکه از رفتارت خوشم نمیاد نیازی به راهنمایی آدمایی مثه تو ندارمریپلای هم نکن کارای مهم تری به جای حرف زدن با شما دارم اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34794 تو جامعه دچار مشکل میشی با این نوع رفتار هیچکس از ادم بی ادب خوشش نمیا من هر انچه شرط بلاغ ا ... جهان آینه ست برای دیدن خودتون از من استفاده نکنید اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34794 @جادوگررررشهر به عنوان دوستم توی سایت میشه بگی من بی ادبم واقعا؟؟ تو ک کلا منو توی تاپیک ها میبینی اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
جادوگررررشهر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 17235 @جادوگررررشهر به عنوان دوستم توی سایت میشه بگی من بی ادبم واقعا؟؟ تو ک کلا منو توی تا ... نه دختر به این خوبی کی گفته بی ادبی ؟؟؟؟ مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34794 نه دختر به این خوبی کی گفته بی ادبی ؟؟؟؟ این خانم هر تاپیکی ک رفته ظاهرا من اونجا بی ادب بودمواقعا نمیتونم بفهمم این آدما رو اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
جادوگررررشهر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 17235 این خانم هر تاپیکی ک رفته ظاهرا من اونجا بی ادب بودم واقعا نمیتونم بفهمم این آدما رو پیام ها بالا خوندم یکم ناراحتی خوشگلم؟؟؟نه دختر باادبی عزیزم ولی بالا فک کنم ناراحتی ؟؟؟؟ مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
tala1400 عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 2915 سلام عزیزم خوبی بخور سرد رایحه ی اسطو خودوس میریزی از کجا میخری ؟ چی هست ؟ دستگاه بخوردقولودارم گلم که زمستون هابخورگرم روشن میکنم تابستونابخورسرد..رایحه اسطوخودوسم پاکتی هست که ازعطاری یالوازم کادویی هامیخرم همونجاهاکه شمع عوددارن گلم..اکثراهمه رایحه هاشودارن خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34794 پیام ها بالا خوندم یکم ناراحتی خوشگلم؟؟؟نه دختر باادبی عزیزم ولی بالا فک کنم ناراحتی ؟؟؟؟ ناراحت نیستم ازینکه مدام توضیح بدم ک پروفم خودمم یا نه متنفرمآخه به کسی چه مربوط ک من چه شکلی ام؟ یا پروفم کیه اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
جادوگررررشهر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 17235 ناراحت نیستم ازینکه مدام توضیح بدم ک پروفم خودمم یا نه متنفرم آخه به کسی چه مربوط ک من چه شکلی ام؟ ... قوربونت بشم که آخه عکس مشخصه عکس نتی نیازی به پرسیدن نیس مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34794 قوربونت بشم که آخه عکس مشخصه عکس نتی نیازی به پرسیدن نیس کلا میپرسن منم عصبی میشم اینقدر توضیح بدممثلا میگن فلانی شبیه اینه،این خودتی؟؟آخه به شما چه مربوط ک من چه شکلیم؟ اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
جادوگررررشهر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 17235 کلا میپرسن منم عصبی میشم اینقدر توضیح بدم مثلا میگن فلانی شبیه اینه،این خودتی؟؟ آخه به شما چه مربو ... اعصابت وخورد نکن ای بابا اصلا جواب نده بهتر اینکه که دهن به دهن بزاری مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34794 اعصابت وخورد نکن ای بابا اصلا جواب نده بهتر اینکه که دهن به دهن بزاری دقیقا نباید جواب بدمفقط ازین بدم میاد خیلی کاربرا فاز نصیحت برمیدارن خودشون از همه بدترن اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
جادوگررررشهر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 17235 دقیقا نباید جواب بدم فقط ازین بدم میاد خیلی کاربرا فاز نصیحت برمیدارن خودشون از همه بدترن عزیزم مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..