2777
2789
عنوان

هیکل این دختره رو ببینید

1308 بازدید | 17 پست

میگه با ورزش زیاد به این هیکل رسیده (بازو هاشو ببینید ماهیچه‌ست قشنگ). به نظرتون فقط با ورزش غذاهای پروتئینی (مثل تخم مرغ آبپز) به این هیکل میشه رسید یا اینا مکمل های پروتئینی هم مصرف میکنن؟ 

حداقل برای آقایون ماهیچه آوردن راحت تره ولی واسه خانوما به این راحتی نمیشه.

در جستجوی اینکه چجوری باید زندگی کرد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدشبیه هیکل منه🤣

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
قشنگه اندامش باید حتما ورزش هم داشته باشی ترجیحا بدنسازی

آره سوالم این بود که مکمل های پروتئینی هم مصرف میکنن؟ اخه لامصب تو ایران یه مکمل خوب پیدا نمیشه.

بدنسازی سخته برا خانوما؟ تو چند ماه هیکل با بدنسازی اینجوری میشه؟؟

آره انگار ژنتیکیه. خانوما خیلی سخت تر ماهیچه میارن. نمیدونم چند ماه ولی تغذیه خوبیم میخواد.

آره انگار ژنتیکیه. خانوما خیلی سخت تر ماهیچه میارن. نمیدونم چند ماه ولی تغذیه خوبیم میخواد.

اره ژنتیکی هم هست . بعضی از دخترا رو دیدم طبیعی بدون هیچ ورزشی هیکل خوشگلی دارن 

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

ورزش و غذاهای پروتئینی 

این خانم وزنش متناسبه ورزش هم میکنه هر کس شلوار گشاد وتاپ بپوشه دستش رو به اون حالت بگیره کمرش باریکتر نشون میده سینه هاش خوش حالت تر برو جلو آینه امتحان کن