2777
2789
عنوان

روضه خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2107 بازدید | 130 پست
عزیزم فکرت خیلی باحال و قشنگه  حتما انجامش بده

چشم عزیزم برام دعا کن بتونم انجام بدم خانواده شوهرم مخلفت نکنن 

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داخل شهرم. ای دی گذاشتم نیازت شد خبرم کن

چشم عزیزم ممنون دل مهربونت❤️😭😭

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
اسی عزیزم . قربون دلت پاکت . التماس دعا . ولی هستن کسایی که به خاطر اجاره خونه موندن  و ندارن . ...

ببین عزیزم تو این مجالس خیلی پول و با نی پیدا میشه برای کار خیر. تو اکثر هییت ها و روضه ها جمع میشن گروه میزنن کلی کار خیر میکنن‌ . پول جمع میکنن‌ . خیلیاشون کل سالو تو کار خیر و جهادین و مثلا ی ماه از سالو تو مناسبتا روضه میگیرن که باز کمکی تو امور خیر میشه. این محالس نباشه این کمک ها هم از بین میره. تا حالا دیدین تو جشن تولد یا عروسی برای خیریه پول جمع کنن؟ نه ! اما این حور مجالس همیشه دیدیم. 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
چشم عزیزم برام دعا کن بتونم انجام بدم خانواده شوهرم مخلفت نکنن 

اونجا متعلق به خودتونه یا خانواده همسر؟

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

بله عزیزم.چرا که نه اول اینکه برای اهل بیت جون هم بدیم کمه چه برسه به مال.ولی برای پذیرایی روضه از ...

دستت درد نکنه عزیزم اره منم الان دستمون یکم خالیه گفتم اولین مراسم و با چایی و خرما و حلوا یه نوع بیسکوئیت برگزار کنم تا بعد بیشترش کنم خیلی خوبه که مراسم زیاد میگیرید 😍😍

ان شاءالله نصیب شما هم میشه بزودی

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

اونجا متعلق به خودتونه یا خانواده همسر؟

خونرو پدر همسرم برای ما خریدن و زیاد کاری ندارن 

ولی به اسم خودشونه میگم شاید ببینن میخام اینکارو بکنم ناراضی باشن 

ان شاءالله نصیب شما هم میشه بزودی

مننونم انشالله با دعای شما مهربونا

اگر برای تهیه هدایای مناسبتی کمکی چیزی خواستی میتونید بهم اطلاع بدید اگر کاری از دستم بربیادحتما انجام میدم.بعضی وقتا خودمون  یه چیزایی رو آماده میکنیم باقیمت مناسب.

اگر اشکالی نداره درخواست دوستی بدم عزیزم