2777
2789
عنوان

حالم از رفتار مامانم بهم میخوره

440 بازدید | 21 پست

کل زندگی شو فدای خواهر و برادر و خواهر زاده و برادر زاده هاش می‌کنه 

منو بابامو و آبجیم یک طرف باشیم خانواده خودش یک طرف اونا رو انتخاب می‌کنه که هیچ جونشم براشون میده

بین منو دختر خاله هام پشت اوناست 

یه چیزی داشته باشه منم اونجا باشم به دختر داییم میده

هزار و یک رفتار دیگه که اگه بگم کسی حوصله خوندن نداره😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منی که دعا میکنم مامانم برگرده دلم براش تنگ شده فردا عمل داره:)))))))

انشالا با حال خوب برگرده پیشت و سلامت باشه

کرونا قرار نبود جسم انسان هارو بکشه...ساخته شده بود برای قتل روح انسان ها

فکر کنم من شبیه مامان شمام. امشب تاپیکش رو زدم. یه نفر گفت شما مهرطلبی.

تاپیک تون رو ندیدم ولی خیلی بده اینجوری 

اولویت زندگی باید همسر و بچه ها باشن بعد خواهر و برادر و بردار زاده و خواهر زاده

حالا باز پدر و مادر فرق داره تا برادر زاده

تاپیک تون رو ندیدم ولی خیلی بده اینجوری اولویت زندگی باید همسر و بچه ها باشن بعد خواهر و برادر و برد ...

خب من همیشه پیش خودم میگم من که همیشه صد خودم رو برای بچه هام و همسرم گذاشتم. بذار ماهی یک بار هم که اون ها رو میبینم بهشون محبت کنم و عشقم رو بهشون نشون بدم. 

دلسوزی بیش از حد باعث میشه بیشتر ازش دور بشن البته از هر دو طرف هم شما و هم اونا و وقتی متوجه اشتباهش میشه که دیگه شما نمیتونین اون رنجش همیشگی رو فراموش کنین باهاش صحبت کنین که اولویت زندگیش شماها باشین اونا هیچ کاری براش نمیکنن

خب من همیشه پیش خودم میگم من که همیشه صد خودم رو برای بچه هام و همسرم گذاشتم. بذار ماهی یک بار هم که ...

پس شما مثل مامانم نیستی

مامانم بین ما و خانواده خودش اونا رو انتخاب می‌کنه همیشه

دلسوزی بیش از حد باعث میشه بیشتر ازش دور بشن البته از هر دو طرف هم شما و هم اونا و وقتی متوجه اشتباه ...

هزاران بار به خاطر رفتار خانواده اش ناراحت شدم و گریه کردم ولی بازم پشت اوناست 

در حالی که خاله ام و زن داییم فقط پشت بچه های خودشه 

خب من همیشه پیش خودم میگم من که همیشه صد خودم رو برای بچه هام و همسرم گذاشتم. بذار ماهی یک بار هم که ...

مامان منم همینو گفت وقتی تو روش گفت داداشم 

الان که خودم مادر شدم میفهمم تا حدودی