2777
2789
عنوان

روضه خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2107 بازدید | 130 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خارج شهر هستین که  ولی اشکال نداره. من لوازم دارم وقف کردم میتونم بدم مجلس تموم شد میگیرم برا ...

اره یکم دورم عزیزدلم چشم حتما اگه به کمکت نیاز داشتم خبر میدم بهت 

من فقط هیچی پرچم ندارم از این کتاب دعا کوچیک ها بقیه جور میشه انشالله

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
کدوم منطقه ای عزیزم؟

مشهد شهرک طرق میدونی کجاس؟

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
همشو دارم من

عزیزمهربونم شما کجایید؟؟ اگه بتونم راه بندازم میام ازتون میگیرم باز براتون میارم 

التماس تفکر.....

التماس سرتون روی گردن خودتون بودن نه در عقاید و اعتقادات دیگران بودن

ارزو به دلمون موند یه تاپیک قشنگ بریم امثال شماها نیان خرابش کنن،منقرض بشید دیگه اه

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد
فک کنم مبدونم طدف بهشت رضا ک میریمه؟

اره از پل باید بیاید این طرف 

عزیزم فکرت خیلی باحال و قشنگه 

حتما انجامش بده

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد
میشه بهم کمک کنی چیا بیارم برا پذیرایی و اینا هرچی تجربه داری؟

بله عزیزم.چرا که نه

اول اینکه برای اهل بیت جون هم بدیم کمه چه برسه به مال.ولی برای پذیرایی روضه از یه چای یا دمنوش و قند ساده میتوتی بدی تاااااا میوه و شام و...من هروقت دستم پربوده مفصل پذیرایی کردم هروقت نبوده چای و مثلا یه بیسکوییت ساده یا حلوا

بعضی وقتا هم هدیه های کوچیک و بزرگ به میزان وسعم میخرم تو مراسمای شادی بین مدعوین قرعه کشی میکردیم هدیه ها رو میدادیم.یا مسابقه و هدیه میدیم.اگر خیلی لارج باشیم هم کلا به هم یه هدیه میدیم.البته هدیه عمومی رو بیشتربرای عیدغدیر و شعبان میدیم که ایام خاصی هستن.هدیه هامو هم اتفاقا اکثرا از مشهد خ آخوندخراسانی  نمیدونم سرا یا کانون  قلم بود اسمش تهیه میکنم.یه نمایشگاه دائم بود تو کانونه بنام خدمتگذاران.هدیه همه قیمتی توش هست. البته الان اینترنتی شده .بنظرم بعد گرونیها نمایشگاه حضوریشون رو اونجا تعطیل کردن.ولی اینترنتی میتونید سفارش بدید درب منزل براتون میفرستن.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰