2777
2789
عنوان

روضه خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2107 بازدید | 130 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نبابا اصلانمیخواستیم بیایم نگران نباشبد دشمنتون شرمنده اونجا هتل هست ممنونم🙂🌹

نه عزیزم اماده بشه نیت کردم تو دلم که وقتایی که نمیخام روضه بگیرم رایگان دراختیار زائر ها بزاریم 😍

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

انشالله حاجت روا باشید عزیزم ، ولی روضه رو توی طبقه خودتونم میتونید بگیرید و طبقه پایین رو با قیمت مناسب و کم در اختیار کسایی که تحت فشارن و اجاره نشیتی کمرشون رو خم کرده بذاری ، باور کن هم خیر دنیارو میبرید هم آخرت ❤❤❤

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
وای جدی؟ چه خوب با هم روضه میگیریم پایه ای؟  کدوم منطقه ای؟  کاش زودتر دیده بودمت برا ...

ما منطقه پایین مشهدیم عزیزدلم شهرک طرق میدونی کجاست؟؟

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
بچه ها حتما باید غذا بدم یا نه ؟ 

خدا نصیبم کنه ونصیب تماااامی امام حسین دوستا اینقد وضع مالیمون خوب شه همیشه دیگا نذریمون رو اجاق گازباشه🤲اللهم صل علی فاطمة وابیها وبعلها وبنیها وسرالمستودع فیها بعدد مااحاط به علمک

اسی عزیزم . قربون دلت پاکت . التماس دعا . ولی هستن کسایی که به خاطر اجاره خونه موندن  و ندارن . ای کاش بشه بدی به اونا . باور کن هم خدارو بیشتر خوش میاد هم بندش . به جای اجارهدهم ازشون بخواه اونادهم یک کار خیر در حق کس دیگه ایی بکنن . اگه این چرخه رو ادامه بدیم اتفاق خوبی میفته بهتر از روضه 

انشالله حاجت روا باشید عزیزم ، ولی روضه رو توی طبقه خودتونم میتونید بگیرید و طبقه پایین رو با قیمت م ...

تا الان همینکارو کردیم عزیزم ولی شاید باورت نشه ایندفعه اینقدر دلم و شکوندن که زار زار گریه کردم هیچ جای مشهد با ۱۵ملیون رهن و بدون اجاره خونه نمیدن ما در اختیارشون گذاشتیم ولی بعدش هرچی از هنشون در اومد گفتن اونم بعد سه سال 🥺😭