2777
2789
عنوان

روضه خونگی

2107 بازدید | 130 پست

بچه ها خونه ما دوطبقه طبقه پایین خالی و مستاجرمون رفتن 

اینقدر دوست دارم پایین و رو فرش قدیمی بندازم پشتی بشینم یه عالمه پرچم بزنم 

به عالمه استکان و نعلبکی قدیمی بخرم با یه کتری قوری بزرگ 🥺😍

روضه بگیرم میشه دعا کنید بتونم این کارو بکنم خیلییی به دلم افتاده 😭😭😭😭

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم 😍 منم خیلی دوست دارم یه طبقه اختصاص بدم ب روضه ❤️

خیلی خوبه اینقدر به دلم افتاده 

وای که منم خیلی دوست دارم. ما مستاجریم و خونمون کوچیکه . با وحود این که همسایه هامون جشن و تولد و ..‌‌زیاد میگیرن و کلی صدای اهنگ و جیغ و سوتشون میاد اما من دوست ندارم اذییتشون کنم و تو خونه نگرفتم. اما ان شااله صاحب خونه شدم میگیرم. گرفتی ما رو هم دعا کن. 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
التماس تفکر.....

همچنین