2777
2789

مرسی که میخونید و نظراتتونو میگید🙏ما فقط یبار همو دیدیم قبلش خیلییی خوب بود الانم خوبه ولی یخورده باهام سرسنگین شده دیگ زیاد احساساتشو بهم نمیگه...  وقتی همو دیدیم توی پارک بود رفیقمم باهام اومده بود ولی خب پیش ما ننشسته بود وقتی فهمید رفیقم اومده انگار یکمی ناراحت شد..‌همش نگران این بود که من از اون خوشم نیاد حتی گفت که بنظرت قرارامون ادامه‌دار میشه؟؟ همون لحظه‌ها رفیقم همش بهم پیام میداد اونم میگفت الان رفیقت از دور منو دیده گفته ایییی این چیه؟؟ گفتم اصلا اینجوی نیست... خودم احساس میکنم دلیل سردیش همینه شاید با خودش فکر کنه ک ما مسخرش کردیم.. از نظر ظاهری من از اون سرتر بودم بخاطر همین این حرفارو میزد... ولی خب من اصلا جوری باهاش رفتار نکردم که اون  این حسارو بگیره حتی الانا توی چت همش باهاش خوب بودم  ک اون فکر نکنه ک ما مسخرش کردیم ولی رفتاراش عوض شده بنظرتون چیکار کنممم؟؟ خودمم خاستم توی پارک همو ببینیم نخاستم بعدا اگه دوستیمون بهم خورد منتی سرم باشه... حالا چطوری باهاش رفتار کنم؟؟ این سرد بودنش داره اذیتم میکنه حتی خودم بهش گفتم میخای دیگه ادامه ندیم؟ گفت نه من کامل راضیم... حالا باید چطور رفتار کنم باهاش؟؟؟

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.