2777
2789

بچه ها تروخدا گارد نگييريد من خدا بهم بچه بده هرچي باشه ميزارمش رو جفت چشمام 🥰🥺

ولي هميشه و هميشه از بچگي دوست داشتم يه پسر بچه از خودم داشته باشم مال خودم باشه 

حتي بچگي عروسكامم پسر بودن🥺

نميدونم كسي هست مثل من باشه يا نه؟؟؟

،

حالا همسرم برعكسه هميشه دعااا ميكنه دختر دار بشيم😂😍

من دوست دارم هر دو رو داشته باشم ولي اوليم پسر باشه 

يعني كي به ارزوي چندين سالم ميرسم؟؟🥺💔😔

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ارزومه دختر باشه اولین بچم یا کلا بچه نداشته باشم🥺😍 یدونه دختر کافیه 

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 

اگه خیلی مشتاقی دکتر تعیین جنسیت برو. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
مثل پسر من میخوای؟؟؟

واییییی مردم براش اخر شبی ماشالا پسر نیست که قند عسله😍😍

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بچه ب مامان باباش میره اگ خوشگلی ک بچتم مث خودت خوشگله🥰 انشالله دوقلو داشته باشی یه پسر یه دختر😂❤️

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

ووووي فداش بشم حتما بچلونش از طرف من😁😁🤩😍

@elnazi75

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

من همیشه پسر دوس داشتم الانم یه پسر دارم...اصلا قبل اینکه باردار شم میدونستم پسره اسمشم ب همه گفتم.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

حالا جنسیت میگیم باشه خیلیا خوب دست خودشون نیست به یه جنسیت علاقه دارن ولی خدایی مگه میرین خرید؟ چشم رنگی؟؟؟؟ واقعا میدونین مهمترین چیز برای یه مادر سالم بودن بچش هست!!!! انگار اومدین پشت ویترین مغازه جنسیت و و رنگ چشم مشخص کرده تازه میگه گارد نگیرین! نمیدونی چقدر پروسه مادر شدن سخت و طولانیه که انقدر آرمانگرا تشریف دارین!