2777
2789
عنوان

چطوری بگم ک قصدشو دارم

91 بازدید | 11 پست

من تا پارسال اینا قصد ازدواج نداشتم 

چندوقته حس میکنم دیگ ب اون بلوغ اینا رسیدم و خوبه کم کم برم سمتش 

منتها خواهرم هرکی معرف پیدا میشه چون از سمت اونه 

میگ خواهرم قصد نداره ازدواج نداره و ی جورایی میپرن و نمیان 😂

با اینک 25 سالمه دیگه 

چیکار کنم ب نظرتون رومم نمیشه بگم بهشون ک بابا قصد دارم 

بگو خواهر اون قضیه قصدشو ندارم کنسله بفرست بیان 🤣

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا بگو برا دوستم خواستگار خوب اومده   دارن اشنا میشن هی بگو فلانی عروسی کرد فلانی زایید فلانی بله برونشه  خواستگار اینو اونو بگو  خووشون متوجه میشن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

دیگه ۲۰ سالت نبست که روت نشه بعد هم مامانت که نیست خواهرته بگو بهش خیلی رک😂مثلا به شوخی بگو وای چقد یه لحظه دلم شوهر خواست

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یا بگو برا دوستم خواستگار خوب اومده دارن اشنا میشن هی بگو فلانی عروسی کرد فلانی زایید فلانی به بر ...

خیلی خوبی دختر

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بگو دیگه هرچی میخونم یاد نمیگیرم وقتشه ازدواج کنم

🤣