2777
2789
عنوان

دعوای شدیدباشوهرسرپول

| مشاهده متن کامل بحث + 6593 بازدید | 235 پست
وای دقیقا به منم میگه پس بقیه ش دلم میخاد خفه ش کنما

حالابعضیارومیبینم اطرافم که شوهرشون بهشون پول زیادمیده واصلانمیپرسه خرج چی میکنن ومنت هم نمیذارن سرشون این کلی هم منت میذاره ومیگه هیچکس اندازه توپوله زیادنمیبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ک کامل جواب دادین‌.آخه خیلی برام جالب بود و کنجکاوشدم چون تا بحال نشنیده بودم آخه خودم حسابدار ...

من از روز اول مدرکم اجاره هس از سال ۹۳ 🤐🤐🤐 الان ۸ سال سابقه دارم سرکار هم نرفتم. ازدواج کردم بچه دار شدم و دکترای تخصصی گرفتم الان دنبال اینم برم پسادکترا اون مدرک همون حالت اونجا بمونه 😁😁😁

من حتی اگه ماهی ۲۰۰میلیون هم بگیرم ته دلم دوس دارم همسرم حمایتم کنه و بگه خودش، یک زن نیاز به حمای ...

واقعیت من بخوام هم خنده ام میگیره به شوهرم بگم بهم پول بده درآمدم تقریبا دو برابر شوهرم هست بعد اون خرج و مخارج کامل خونه و شهریه مدرسه بچه رو میده من برم بهش بگم به من پول بده یا مثلا بگم برام این رو بخر اولا روم نمیشه دوما خنده ام میگیره سوما دلیلی نداره بگیرم برای چی باید از اون بگیرم وقتی داره تو این گرونی خرج خونه می کنه 

پسر من خیلی شیر موز و کلا موز دوست داره همسرم هر دو سه روز یه بار دو کیلو موز میخره چون پسرم وزنش کمه میگیم حداقل موز بخوره یه کم جون بگیره تازه امروز فهمیدم موز کیلویی ۵۵ تومنه 😐😐😐تو این وضعیت همین که می‌تونه همین چیزا رو بخره واقعا خودش یعنی حمایت از خانواده 

من از روز اول مدرکم اجاره هس از سال ۹۳ 🤐🤐🤐 الان ۸ سال سابقه دارم سرکار هم نرفتم. ازدواج کردم بچه ...

خوشبحالت بااینکه سرکارم نمیری ولی حقوق داری کاش منم درس میخوندم تااینجورمنت پول نمیکشیدم

واقعیت من بخوام هم خنده ام میگیره به شوهرم بگم بهم پول بده درآمدم تقریبا دو برابر شوهرم هست بعد اون ...

همینکه شوهرت به حقوقت کاری نداره خداروشکرکن شوهرمن بودبایدحقوقموحساب میکردم براش ک چیاباهاش خریدم

پس خداروشکر  جالب بود برام با مدرک دکتری قصد کار نداشتی

با مدرک دکترای تخصصیم قصد کار دارم میخوام تلاش کنم برا هیئت علمی شدن 😉😉 از خیر اون مدرک گذشتم همون ماهی ۳ تومن خوبه. کارای دامپزشکی سنگینن صبح تا عصر باید سرکار باشم بچم تو مهدکودک گناه داره

من از روز اول مدرکم اجاره هس از سال ۹۳ 🤐🤐🤐 الان ۸ سال سابقه دارم سرکار هم نرفتم. ازدواج کردم بچه ...

انشالله موفق و سلامت باشی 🌹

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️