2777
2789
عنوان

دعوای شدیدباشوهرسرپول

| مشاهده متن کامل بحث + 6592 بازدید | 235 پست

[QUOTE=265716328]دختراتون چن ساله ان؟فک کنم با زیر نظر دکتر بشه پسردار شد...من ک گفته دوتا دیگه بیار گفتم ینی طلاقم د ...[/QUOTEیکی۳سالشه اونیکی۵ ودیروزم اورژانسی خوردم واین ماه بازمیخوام اقدام کنم

یارانمونونمیده میگه نون خوره این خونه ایدیارانه به برنج وروغن میدن نه به شمازنا

عزیزم وقتی طرز فکرش وصحبت کردنش برا چن صدتومن پول اینه بچه میخوای بیاری چکار واقعن بخاطر یکم پول اضافه تر زده ظرف شکسته زده بیرون که چی ...این مردا ارزش ندارن واقعن میگم درمورد شوهرخودمم میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقتی طرز فکرش وصحبت کردنش برا چن صدتومن پول اینه بچه میخوای بیاری چکار واقعن بخاطر یکم پول اضا ...

ماچندساله سرپول دعواداریم ودرست بشونیست هرچی میگم ول کنم این قضیه رونمیتونم واونم همچنان مقاومت میکنه

ماچندساله سرپول دعواداریم ودرست بشونیست هرچی میگم ول کنم این قضیه رونمیتونم واونم همچنان مقاومت میکن ...

مام همینیم اصن از پول دادن متنفره.بعد اینکه من پسرم شیرخشکی بود زورش میومد بخره من رفتم براش یارانه ای درست کردم بچم ازونا خورد هعی نگم برات...

بچه باید تو رفاه بیاری ن مث بچهای من فقط یچی بریزی شکمش پرشه...اونم تو وضعیت الان مملکت که معلوم نیس ...

من ب خوبیاشم نگاه میکنم اینکه شوهرم سالمه ن رفیق بازه نه ولگرده نه معتاده حالااخلاقشم جالب نیس ولی درکل مشکلای جزئی داره 

بچه باید تو رفاه بیاری ن مث بچهای من فقط یچی بریزی شکمش پرشه...اونم تو وضعیت الان مملکت که معلوم نیس ...

بازم خداروشکردوتابچه سالم داری هم دخترهم پسر میگن خدایه دروببنده هزارتادروبازمیکنه بابت بچه هات شکرگذارباش 

واقعیت من بخوام هم خنده ام میگیره به شوهرم بگم بهم پول بده درآمدم تقریبا دو برابر شوهرم هست بعد اون ...

منظورمو درست متوجه نشدید،

من نگفتم بگو پول بده

گفتن‌این‌جمله حس خوبی نداره؛

گفتم مرد نیاز داره حمایت کنه

و زن نیاز داره حمایت شه

اینکه کل پولشو میده جای خرج خونه و چیزی باقی نمیمونه اینا خرج شما هم محسوب میشه خب همون‌ حمایته هست؛حتما نباید خرید مانتو و...باشه

خوشبخت باشید همیشه

اللهم صل علی محمد و ‌ال محمد🦋