2777
2789
عنوان

که چی بشه

188 بازدید | 17 پست

چرا دارم زبان میخونم؟

چرا دارم طراحی و نقاشی میکشم و تمرین میکنم؟

چرا؟؟؟ 

هیچ انگیزه ای ندارم هیچ اشتیاقی!

چرا به خودم میرسم؟

چرا آرایش میکنم ؟؟؟؟

یک دو روزه لامپ اتاقمو خاموش کردم و توی تنهایی خوابیدم هیچ کاری نمیکنم.... 

چرا پاشم؟ که چی بشه.

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

چون این زندگی رو با افسردگی و رنج نگذرونی 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون این زندگی رو با افسردگی و رنج نگذرونی

حس میکنم توی یه باتلاق هستم سال ها افسردگی داشتم الان که دوتا مهارت دارم یادمیگیرم ذهنم و قلبم مقاوم شده می‌خوام برگردم به دریایی افسردگیم و باز توش غرق شم...

حس میکنم داشتم خودمو گول میزدم و زندگی واقعی من اینه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

تمام این کارایی که گفتی یادگیری رسیدگی به خودت همش برای خودته و داری برای خودات ارزش قائل میشی و به خودت عشق میدی هیچکس به اندازه خودت نمیتونه عاشقت باشه و این کار هارو به چشم این ببین که داری به خودت میرسی و برای خودت ارزش قائل میشی

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند
نه عزیزمتا ابد نمیخوای بخوابیبا یکی نشستی سر میز از کارها و یادگیریهات حرف بزنی نه حرف خاله زنکی

برام سخته خیلی... ...

حس میکنم خودمو گول میزنم💔وقتی خوشحالم گول زدن خودمه انکار بدبختی و زندگی لعنتیه که دارم...

چون باید زندگی کرد

😔 حس میکنم گره خوردم با درد و غم...

تمام این کارایی که گفتی یادگیری رسیدگی به خودت همش برای خودته و داری برای خودات ارزش قائل میشی و به ...

خودمو خیلی بی ارزش تر از این حرفا می‌دونم ...

با خودم میگم لعنتی ۲۶ سالت شد فقط افسردگیت بیشتر شده..

خواهر عزیزم ... یه جورایی حس میکنم باختم شاید بگی ۲۶ که سنی نیست ولی حس واقعی من اینه..

زندگی توی شهر کوچیک و سنتی و خانواده محدود و افسردگی ژنتیکی و.... همه چیز دست به دست هم داد که بشم این که الان هستم..

گاهی با خودم میگم بلند شو عزیزدلم توام میتونی ولی خدا می‌دونه چقدر درد میکشم برای تونستن...

دوشبِ باز افتادم تو تخت و نایه بلند شدن ندارم .

حیف از جوانی...

کاش یه نفر یه چیزی از آینده ام می‌گفت..

می‌گفت دخترم توام روزی از ته دل میخندی و از این باتلاق میایی بیرون...

میایی بیرون و من باورش میکردم ...

پامیشدم لامپ این اتاق رو روشن میکردم 

رژلبی میزدم رو لب هام و باز شروع میکردم :)

افسوس که دیگه نه همدمی دارم و نه باوری ....

حس میکنم توی یه باتلاق هستم سال ها افسردگی داشتم الان که دوتا مهارت دارم یادمیگیرم ذهنم و قلبم مقاوم ...

زندگی واقعی تو اتاق و تاریکی نیست دنبال معتی و مفهونش نگرد فقط یه کاری بکن عمیق نشو

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
خودمو خیلی بی ارزش تر از این حرفا می‌دونم ...با خودم میگم لعنتی ۲۶ سالت شد فقط افسردگیت بیشتر شده..خ ...

کاملا درکت میکنم..

شرایط مشابهتو داشتم صبح تا شب از خونه بیرون نمیرفتم دلم نمیخاست به خودم برسم چند سالم درگیر تراپی بودم که هیچ فایده ای نداشت..

یه جایی به خودم گفتم ریحانه تا کی میخای اینجوری باشی هیچکس و هیچیز کمکت نمیکنه نه شخصی نه دارویی..

از اون روز شروع کردم خودمو دوست داشتن ارایشگاه رفتن مو رنگ کردن.. باشگاه رفتن کلاس زبان شروع کردن.. کارایی که ممکنه روحیمو عوض کنه کاردستی نقاشی آهنگ خوندن ..اصلا میرفتم جلو آینه با خودم حرف میزدم و به خودم عشق میورزیدم..

اولین مرحله و مهم ترین مرحله توی زندگی اینکه یاد بگیری چجوری خودتو دوست داشته باشی.. موقع سختی خودتو داری فقط و خودتو بغل کنی حواست به خودت باشه موقع شادی هم همینطور

درکل میخوام توی هر شرایطی که هستی یاد بگیر اول خودتو دوست داشته باشی و کنار خودت باشی

شاید حرفام یجوری بنظر بیاد ولی خیلی مهمه

و در آخر اینکه یکی از آینده بیاد بهت بگه...باید بگم که آینده به خودت بستگی داره و فقط خودت میتونی خودتو از این سیاهی نجات بدی..

و خب ممکنه با خودت بگی دلت خوشه ها باور کن منم شرایط خوبی ندارم ولی یاد گرفتم پشت خودم باشم و بتونم سیاهی رو از خودم تا حدی دور کنم

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند